2777
2789
عنوان

سلام دوستا،برا روز مادر می خوام بندانداز برقی بخرم،چه مارکی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم راصی هستم خیلی من با دوتا بچه فرصت ارایشگاه رفتن نداشتم اول نخ خودش را میندازم موهای بلند را بر میدارم بعدش یک نخ اصلاح خریدم اونو میندازم وصورتم تمیز میشه فقط باید مواظب بود ابروت رو به باد ندی خخخ هفته ای یکبار موهام در میومد الان راحت شدم من فیلیپس دارم 50 خریدم
سلام . ما هم این محصول بند انداز برقی http://bandandaz-shop.mihanblog.com/ با گارانتی می فروشیم الانم تخفیف خوبی داریم میدیم.
اگر در مهارت خاصی ، تخصص دارید. از طریق ایمیل یا ارسال پیام در نی نی سایت به من بگویید. به پروفایل من مراجعه کنید
من بند انداز مارک جاندلی دارم. الان بیشتر از یک ساله که ازش استفاده میکنم. تازه فکر من از این دسته خانوما که ابروها و صورت خیلی پر دارم هستم. دقیقا هفته ای یه بار باید صورتم رو بند بندازم. پر مو میشه! ولی با این بند انداز اونقدر راحت شدم که نگو. حتی از بندانداختن دستی که آرایشگر بند مینداخت تمیزتر میشه. یه چراغ کوچولو جلوشه که باعث میشه موها رو دقیق ببینی و چیزی جا نمونه. نمیدونم والا. من که نیم ساعته صورتم رو تمیز تمیز برمیدارم. ولی اینکه تو تبلیغات میگن درد هم نداره دروغه. درد داره اما به همون اندازه بند انداختن دستی
من بند انداز مارک Pritech دارم نخ هم تابحال پاره نکرده کار کردن باهاش خیلی راحته و 5 دقیقه ای کار آدم راه میفته. وقتی بند مینداختم صورتم پر جوش میشد و خیلی درد داشت ولی با این نه جوش میزنه و نه درد داره فقط نواحی کناره های گوش و پیشونی رو خیلی باید با دقت کار کرد چون امکان داره ابروها و موها رو بگیره و نخ پاره کنه. من از نخ لحاف هم توش استفاده کردم نخ لحاف بهتر از نخ خودشه :دی من 85 تومن گرفته بودم ولی چند وقت پیش تو اینترنت دیدم 65 تومن شده
مینـــا صدام کنین