2777
2789

سلام دوستان من ميخوام از اين كيف دستي ها درست كنم ولي نميدونم چه جوريه؟چه طوري ميشه دوخت كه اينطور صاف رو زمين وايساده.همش فك ميكنم اگه درست كنم ميفته و اينطور واينميسته.

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

يا سايتي رو ميشناسين كه همچين چيزي سفارش بدم؟؟؟

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل لایه رویی و استر رو یک لایه از این ابری نازکها بزار

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

عزیزم گوگل سرچ کن سایت زیبا کده آموزش سیسمونی بگرد پیدا میکنی کامل توضیح داده www.zibakade.com

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
این جنسش از چیه؟؟

نميدونم ولي داخلش رو پشم شيشه گذاشته شايد...اصلا هيچ ايده اي ندارم

اول الگوشو طراحی کن بعد بنداز روپارچه برش بزن اگه کف ساک رو درست مستطیلی طراحی کنی وایمیسته

يعني از پارچه معمولي هم باشه وايميسته؟احساس ميكنم تو عكس يه پارچه كلفته شايدم بين پارچه رو پشم شيشه پر كرده

اینم کانال تل گرامش @zibakadeofficial

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
شما می تونی مثل همه کیفها یا لایه چرم خشک یا ورق طلق یا ابر نازک یا چندلایه پارچه کار کنی بالاش هم ک ...

منظورتون از ابر همون ألياف متري هست؟

اینم کانال تل گرامش @zibakadeofficial

مرسي گلم💋💋💋

يعني از پارچه معمولي هم باشه وايميسته؟احساس ميكنم تو عكس يه پارچه كلفته شايدم بين پارچه رو پشم شيشه ...

هر پارچه ای باشه وایمیسه فقط لایه ای از ابری، الیاف چیزی بزار وسط پارچه واستری تا خوش فرم بمونه

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl