2777
2789

باهم هم حرف زدیم گف اخلاقای بدتو کنار بزار و اینا. گف الان نمیتونم با این اخلاقا زندگی کنم. وای خوب بشی امیدی هس.

حالا اصرارررررررر داره ک چندتا از وسایلی ک خریدم براش و بدم بهش ی جیزای بی ارزش. مث ادکلن یا ناخن گیر

دوستم میگ نکنه میخان روش دعا بگه مادرش یا کسی

هرجقدم بهش میگم اگ مطمعن شیم نمیتونبم زندگی کنبم بهت کلشو میدم میگ ن خالا

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعا نوشتن خرافات نیس . ولی نباید سمتش رفت

عاشق مادر شدن بودم و تو هدیه ای به من دادی ولی چرا زود ازم گرفتیش ؟! همون دو هفته ای که فهمیدم باردارم قد یه عمر بهش وابسته شدم... خدایا به دلم ارامش بده و در آینده فرزندان سالم و صالح ...

دقیقا دوست منو همکارش با رژ لبش جادو کرد، بزور ازش گرفته بود، شغلشو از دست داد، یکی دیگه از دوستامم زنعموش زنگ زده بهش گفته همین الان یه وسیله شخصیتو بهم بگو که یا دستته یا نزدیکته، اینم گفته گوشیم دستمه، گفته خب باشه، بلافاصله این حالت نیمه فلج پیدا کرده دو سال تو رخت خواب و بیمارستان بوده، بختشم بسته

چه عجبب

چ اصراری داره واقعا نمیفهمم

تا وقتی خوب بودیم استفاده نمیکردا. حالا الان مبگ میخام کار برنم.  گفتم یکی دیگ ادکلن .. میخرم  برات میدم. میگ ن فقط اونا حاضرم پولشو بهت بدم

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستی دوستِ من؟
چ اصراری داره واقعا نمیفهمم تا وقتی خوب بودیم استفاده نمیکردا. حالا الان مبگ میخام کار برنم.   ...

منکه اصلا از این چیزا سر درنمیارم . ولی اگر هم مجبور شدی دادی بهش وقتی پس داد بهت بنداز دور . میشه؟

دقیقا دوست منو همکارش با رژ لبش جادو کرد، بزور ازش گرفته بود، شغلشو از دست داد، یکی دیگه از دوستامم ...

وای نه !!! زن عموش باهاش چه خصومتی داشت ؟ 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
چ اصراری داره واقعا نمیفهمم تا وقتی خوب بودیم استفاده نمیکردا. حالا الان مبگ میخام کار برنم.   ...

اسی شک انداختی به دلم 

دختر فامیل ما هم به خواهرم گفته بود یه مقدار ارد میدی ، نذر کردم از فاطمه ها آرد بگیرم  , خواهر منم ساده بهش داد 😑😑😑 می ترسم .

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی