2777
2789

برای زایمان طبیعی حتما باهس پیاده روی داشت؟ منم هفته ی پیش درد پریودی داشتم تازه بهتر شدم. همه میگن پیاده روی کن. 36 هفته و 2 روزمه. خودم میخام از 38 بعد پیاده روی کنم. نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان ٣٨ هفتمه دكترم از يه ماه پيش همش بهم ميگفت برو پياده روي😑

یه ماه پیش؟! من درد شکم درد داشام از زایمان زود رس میترسم بخام الان پیاده روی کنم. تو سونو موصعیت پسرم طولی سفالیکه یعنی انگار سرش پایینه. واسه شما چی؟

یه ماه پیش؟! من درد شکم درد داشام از زایمان زود رس میترسم بخام الان پیاده روی کنم. تو سونو موصعیت پس ...

من از اول ماه نه شرو کردم

ینی تو کلاس بارداری گفتن از ماه آخر دیگه باید شرو کنیم

هر روز نیم ساعت ورزش تو خونه

یک تا دو ساعت پیاده روی

نیم ساعتم ماساژ 

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍
ماساژو همسرت انجام میده؟ همونکه باید روی صندلی بشینیم؟ 

نه اونو فقط چن بار که کمرم درد میکرد انجام داد

خودم هر روز ماساژ پرینه و زیر شکم و نوک سینمو انجام میدم

نه اونو فقط چن بار که کمرم درد میکرد انجام داد خودم هر روز ماساژ پرینه و زیر شکم و نوک سینمو انجام ...

تاثییر داره یعنی؟ببخشید با روغن ماساژ میدین؟

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸
تاثییر داره یعنی؟ببخشید با روغن ماساژ میدین؟

اره عزیزم با روغن زیتون 

امیدوارم تاثیر داشته باشه

ماساژ پرینه میگن باعث انعطاف پذیریش میشه و باعث میشه کمتر بخیه بخوره

نوک سینم نرم میشه و باعث میشه شقاق سینه نگیریم

اره عزیزم با روغن زیتون  امیدوارم تاثیر داشته باشه ماساژ پرینه میگن باعث انعطاف پذیریش میشه و ...

انشالله دختر گلت سالم و سلامت بیاد بغلت.😙😙😙نوشتم یادم بمونه ببخشید از هفته چندم شرو کردین؟

لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم.💜خدای مهربونم ممنون از معجزت تا همیشه سپاسگذارتم.مهرسای مامان خوش اومدی به زندگیمون.عشق مامان و بابا ۶/۱/۹۸
انشالله دختر گلت سالم و سلامت بیاد بغلت.😙😙😙نوشتم یادم بمونه ببخشید از هفته چندم شرو کردین؟

ممنون گلم

از اولین روز ماه نهم

انشالله دختر شمام سالم بیاد بغلت و زایمان خوبی داسته باشی عزیزم