2777
2789

سلام خانوما

من 28 سالمه و همسرم 30 سال

من یکم وسواس فکری و استرس و ازین چیزا دارم

وقتی به بچه دار شدن فکر میکنم کل وجودم رو استرس فرا میگیره و دستام میلرزه و عرق میکنم این حس منه و شایدم خیلی اشتباهه ولی فکر میکنم بچه ینی فقط دردسر و اینکه یک موجودی رو بیاری که تا اخر عمرت باید نگرانش باشی با توجه به شناختی که از خودم دارم من خودمو زندگیم رو فدای اون بچه خواهم کرد.... من اصلا دلم بچه نمیخواد الان دارم از زندگیم لذت میبرم منتها....

منتها همسرم انگار یک پدره و فکر میکنم بچه خیلی دوست داره ولی خب معلومه اقایون بچه دوست دارن چون همه سختی هاش و مسیولیت هاش مخصوصا اوایل برای خانوماست

امروز بمن گفت ان شاء الله بچه بیادیم میخوام سکته کنم چیکار کنمممممم

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اگه دوست نداشتی اصلااا بچه بیاری قبل از ازدواج باید به شوهرت میگفتی 

نگفتم اصلا ولی زمان میخوام که اماده بشم

عزیزم۲۸ سالته توالان‌بایدبچت ۸سالش باشه ن که تواین سن ازبچه دارشدن بترسی بچه میووثمره ی زندگیه اصلن زندگی بدون بچه معناولذت نداره

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
شما برو دکتر روانشناس یا حداقل اینجوری بودی چرا شوهر کردی.نمیشه به خاطر میل شخصی شما طرف مقابل صربه ...

یکم آرومتر

من نگفتم هرگز ولی هنوز دوسال نشده ازدواج کردم و کارم روی هواست منم باید اماده بشم

عزیزم چون اون میخواد یکم کارت سخته 

پیش یه مشاور برو 

ببین من آدمی هستم که خودم ۱۰ سال با بچه جنگیدم البته شوهرم هم نمیخواست و بالاخره هم ناخواسته باردار شدم و اگه همسایمون به مامانم نمیگفت مینداختمش دیگه انقدر مامانم نفرین کرد که نگهش داشتم البته بگم شرایطشم داشتما 

اگه شرایط مالیت اوکی هست یه مشاور برو و بیار یکی به خدا هر چی سنت بالاتر بره بارداریت و ویواست بدتر میشه 

عزیزم۲۸ سالته توالان‌بایدبچت ۸سالش باشه ن که تواین سن ازبچه دارشدن بترسی بچه میووثمره ی زندگیه اصلن ...

بچم 8 ساله باشه !!!!

من تازه یک سال و نیمه ازدواج کردم چجوری آخه