شوهر من داره خودشو واسه دکترا آماده میکنه اما نمی ذاره من درسمو ادامه بدم من دیپلم دارم دوس ندارم اختلاف تحصیلیمون زیاد بشه .هرچی بهش میگم قبول نمی کنه چکار کنم؟
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
نه تو عقد شرط نکردم در عوض اون گفت تا جایی که بتونم درسمو ادامه میدم اما الان خیلی دوس دارم ادامه بدم مشاور هم رفتیم قبول نمیکنه میگه تو هم درس بخونی پس.کی به بچه ها برسه
کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بخداقسم تمام زندگیمو مدیونم بهش.خیلی پشتمه.بعدیه دوستی داره کره زندگی میکنه شوهرم چون میدونست من عاشق پزشکیم زنگ زده به دوستش که شرایط اونجابراخوندن پزشکی چجوریه که خانومم روبفرستم بیاد بخونه.توکارای خونه که دیگه حرف نداره یعنی غذاهم درست میکنه برام.