2777
2789
عنوان

با شوهری که اجازه ادامه تحصیل نمیده چکار کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 30 پست
وااای من شوهرم دهنمو سرویس کرده میگه چرا مامایی قبول شدی چرا پزشکی قبول نشدی بخداقسم توامتحانا میشین ...

خوش به حالتون موقعی که ازدواج کردیم من دیپلم داشتم اون فوق دیپلم وقتی اومدیم خونه خودمون اون درسشو ادامه داد ولی به من میگه نه

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بخداقسم تمام زندگیمو مدیونم بهش.خیلی پشتمه.بعدیه دوستی داره کره زندگی میکنه شوهرم چون میدونست من عاش ...

چه خوب واقعا 

بخدا حالمون خوب میشه می بینیم یک زن تو ایران خوشبخته و مردش به حق و حقوقش احترام میزاره 

کاش بقیشون هم به راه راست هدایت شن 

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالتون موقعی که ازدواج کردیم من دیپلم داشتم اون فوق دیپلم وقتی اومدیم خونه خودمون اون درسشو ا ...

من وقتی ازدواج کردم پیش دانشگاهی بودم شوهرم فوق لیسانس .خونه خودم کنکور دادم  وبا کمکش مامایی قبول شدم.

چ عجیب معمولا کسایی ک درس میخونن و درسو دوس دارن دوس دارن همسرشونم مث خودشون باشه احتمالا میخاد همیش ...

کجای کاری خواهروقتی درس می خونه حتی بچه ها حق ندارن به اتاقش نزدیک بشن 

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
بگو وقتی سطح فکرت اینه واقعا دکترا بخوره تو سرت 

یه بار حرصم گرفت بهش گفتم شعور به تحصیلات نیس گاهی وقتا یه دیپلمه شعورش از یه آدم تحصیل کرده بیشتره 

یه بار حرصم گرفت بهش گفتم شعور به تحصیلات نیس گاهی وقتا یه دیپلمه شعورش از یه آدم تحصیل کرده بیشتره& ...

خوب کردی 

حالم از این روانشناسایی که تو این شرایط میگن به حرف شوهر گوش کن و بگو چشم، بهم میخوره😂

به بعضیام باس گفت : خز شدی.... از بس همه داشتنت😏
کجای کاری خواهروقتی درس می خونه حتی بچه ها حق ندارن به اتاقش نزدیک بشن 

چ اراده ای ام داره  یکم باهاش سنگین تا کن بگو تو ک نمیزاری من درس بخونم منم ب حرفت اهمیت میدم حالا من میگم راضی نیستم بری دکترا توام باید ب حرفم اهمیت بدی بگو تو چطور منو منع میکنی منم منعت میکنم ک بفهمی کارت اشتباهه 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
وقتی روپوش سفید میپوشم برا بیمارستان یه اه بلند میکشه که ای کاش پزشک میشدی😅

آآآه

حتی رفتم واسه خادمی حرم فرم پر کردم اما تا دید از حرم بهم زنگ زدن گفتن قبول شدی بیا برا مصاحبه. گفت نمیخواد بری به بچه ها برس

بچه هامن تاحالا شوهرم بهم دستور نداده که حق فلان کارو نداری.تاحالا به این مشکل برنخوردم مزش چجوریه؟؟ ...

تلخ مثل زهر مار

يعني چي اجازه نميده مگر بايد اجازه بگيري.!؟منم ازدواج كردم از حرف هاي شوهرم فهميدم مه دوست نداره من درس بخونم و سرمار برم ولي من اصلا اعتنايي نكردم درسمو خوندم ارشد قبول شدم يكم غر ميزد ولي من اصلا اعتنايي نكردم بعد اينكه دزسم تموم شد خودم كار پيدا كردم رفتم سركار با اينكه اصلاااا راضي نيست ،اگه من مينشستم كه ببينم اقا از چي راضي نبايد هيچ پيشرفتي ميكردم و الان بايد كهنه بچه ميشستم،آزمون دكترا هم شركت كردم اسفند امتحان دارم آزمون دكتراهم نمي دونه شركت كردم

البته اينم بگم من به خاطر اين حرفاش پيش روانشناس هم رفتم كه ٩٩٪‏ حق به من داد گفت زن هم بايد پيشرفت كنه

،به اين فك كن بعد ده سال خدايي نكرده بخواد زندگيت از هم بپاشه بعد شوهرت يه آدم كه تحصيلات عالي داره و موقعيت شغلي خوب داره ولي تو چي ببخشيدا يه آدمي هستي كه ديپلم داري و هيچ مهارتي بلد نيستي.. حتما برو دنبال تحصيل اصلا اجازه هم نگير توي ديوار كتاب هاي تست بخر كه ارزون برات در بياد و بزار متوجه قصدت جدي