2777
2789
عنوان

شیر نوزاد

189 بازدید | 21 پست

سلام مامانهای شب زنده دار

من نوک سینه هام زخم شده به حدی که امشب ازش خون میاد مجبورم فعلا شیرم را بدوشم اما نمیدونم چند سی سی به نوزادم باید شیر بدم. الان کوچولوم دو ماهشه. میشه لطف کنید اگه اطلاعی دارید به من کمک کنید. ممنونم.تو حالت عادی دخترم هر دو ساعت تقریبا ده دقیقه شیر میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر دخترم دکتر به من گفت با روغن بادام چرب کن خواست شیر بخوره بشور سینه ات رو خورد دوباره چرب کن تا ن ...

شب ها هم چرب نمیکردم چون حالی نداشتم برم بشورم بعد شیر بدم فقط صبح که بیدار میشدم شروع میکردم تا شب دو روزه خوب شد

سر دخترم دکتر به من گفت با روغن بادام چرب کن خواست شیر بخوره بشور سینه ات رو خورد دوباره چرب کن تا ن ...

مرسی عزیزم من روغن زیتون زدم فایده نداشت روغن بادام را امتحان میکنم

بعد هر بار شیر دادن همون شیر خودت رو یکم بزن نوک شینت یکم صبر کن خشک شه خوب میشه

اینکار را کردم الان چها ر روز شده فایده نداشت امشب دیگه کلی خون اومد. حالا میدونید چند سی سی شیر بدوشم

ببین عزیز هر طور راحتی ولی شیشه نده به بچه سینه رو ول میکنه من سر دخترم تجربه اش رو داشتم بیمارستان ۵ روز بودم دخترم به زور سینه میگرفت آخرش هم ۵ ماهگی شیر خشکی شد البته به اجبار میخواستم شیر بدم دکترم اجازه نداد داروم شروع شد

ببین عزیز هر طور راحتی ولی شیشه نده به بچه سینه رو ول میکنه من سر دخترم تجربه اش رو داشتم بیمارستان ...

منم شیشه دادم به پسرم الان به زور سینمو میگیره مجبورم همش بدوشم بدم بهش ایندفه رفتیم دکتر وزن نگرفته بود اصلا 

ببین عزیز هر طور راحتی ولی شیشه نده به بچه سینه رو ول میکنه من سر دخترم تجربه اش رو داشتم بیمارستان ...

مجبورم چون ازش خون میاد نمیشه به بچه شیر داد. چطور با پستونک شیر بدم. از یه سینه ام خون میاد.فکر کردم با اون سینه سالم بهش شیر میدم .اونی هم که زخم شده چون شیر جمع میشه درد داره بدوشم بهش بدم