2777
2789

چقد از زایمانتون گذشت ورابطه داشتید باهمسرتون؟؟۲۳ دی زایمان کردم میترسم از رابطه احساس میکنم درد میکنه واژنم اگه انجام بدیم بعد هنوز جمع نشده واژنم!ه

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️

بنظرم هنوز زوده

من تقریبا ۵۵ روز بعدش رابطه داشتیم

۲۳ دی تاریم تولد منه

بچه ت دختره یا پسر؟

قدمش مبارک

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم هنوز زوده من تقریبا ۵۵ روز بعدش رابطه داشتیم ۲۳ دی تاریم تولد منه بچه ت دختره یا پسر؟ قدمش ...

دختره عزیزم!!بخیه هام کامل خوب شده فقط یکی از بخیه هام باز شده بود اون نقطه یکم باد کرده و‌درد میکنه ورمش بخاطر چیه بنظرتون؟؟عفونته ینی؟؟

منم بیست و دو دی زایمان کردم

تو بیمارستان گفتن تا چهل روز نزدیکی ممنوع

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
دختره عزیزم!!بخیه هام کامل خوب شده فقط یکی از بخیه هام باز شده بود اون نقطه یکم باد کرده و‌درد میکنه ...

عفونته به نظرم

ببر دکتر معاینه کنه حتما

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
سزارین چند وقت بعد میشه داشت؟من عمم سزارین کرد حموم هفتمشو که رفت رابطه برقرار کرد 😟😕😐

وای از‌کجا فهمیدی رابطه عمتو؟؟سزارین ک مشکلی نداره اگه ب شکم فشار نیاد!

منم بیست و دو دی زایمان کردم تو بیمارستان گفتن تا چهل روز نزدیکی ممنوع

ب‌ منم دکترم گفت تا چهلمش نزدیکی نکن