2777
2789
عنوان

چندروز بعد از زایمان طبیعی رابطه داشتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23763 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین چند وقت بعد میشه داشت؟من عمم سزارین کرد حموم هفتمشو که رفت رابطه برقرار کرد 😟😕😐

برقراردونش مگه خونریزی نداش😐😐😐

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒

دکتر بمن گفت تا ۴۰ روز رابطه نداشته  باش 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه ها بخاطر خونریزی میگن رابطه نداشته باشید تا چهلم؟؟یا چیز دیگس دلیلش؟؟؟من یکم لکه بینی دارم اینکه واژنم هموز جمع نشده مشکل پیش نمیاره؟میترسم همینجوری بمونه اخه

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️

تبریک عزیزم . یکی ب من بگه طبیعی زایمان کردن مدل واژن و عوض میکنه؟؟؟شل و اویزون نمیشه؟؟؟من میترسم😢

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

سه هفته بعد زايمان يا هر وقت كه خونريزي و ترشح خوني نداشته باشيد با استفاده از كاندوم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
تبریک عزیزم . یکی ب من بگه طبیعی زایمان کردن مدل واژن و عوض میکنه؟؟؟شل و اویزون نمیشه؟؟؟من میترسم😢

حتمان چه طبيعي چه سزارين واژن سلولهاش بزرگتر و نرم تَر ميشه اما تو طبيعي اگر بخيه بخوريد بهر حال درجاتي تنگ براتون ميكنن كه ال اين نظر عاليه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

مال من فقط واژنم باز شده که میگن جمع میشه ب مرور دیگه هیچ تغییری نکرده نه هیکلم نه اونجام😁

وخدایـــــــــی کــ بشـــــدت کافـــیست...♥️
حتمان چه طبيعي چه سزارين واژن سلولهاش بزرگتر و نرم تَر ميشه اما تو طبيعي اگر بخيه بخوريد بهر حال درج ...

من بچه اولم سزارین بود ... فک نمیکنم تغییری کرده باشم . اما از طبیعییی میترسم .. حالا این ک میگی میدوزن باز خیالم جمع شد. ولی باززززم وحشت دارم 😔

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
مال من فقط واژنم باز شده که میگن جمع میشه ب مرور دیگه هیچ تغییری نکرده نه هیکلم نه اونجام😁

خووووووب خوووبه خدارو شکررررر . من فک کنم تا کمر ر بخورم😂😂

جر

من بچه اولم سزارین بود ... فک نمیکنم تغییری کرده باشم . اما از طبیعییی میترسم .. حالا این ک میگی مید ...

خب بازم سزارین کن

🌹رَبِّ لا تَذَرنیِ فَرداً وَ اَنتَ خَیرُ الوَارِثِینَ🌹                🌹پروردگارا،مرا تنها مگذار و تو بهترین ارث برندگانی🌹