2777
2789
عنوان

دارم وسایلامُ از خونه بابام جمع می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخی عزیزم عادی میشه برات منم که عروسی کردم وسایلامو جم کردم بابام مامانم داداشم همه گریه کردن خودمم داشتم از بغض منفجر میشدم 

خدایا هزاران بار شکر .میشه واسه سلامتی نی نی م صلوات بفرستی .سه سال منتظرش بودم 
عروسیمه

ایشاللہ ک خوشبخت بشی .....ایشاللہ ھمیشہ دلت شاد باشہ زندگی شیرین و آروم داشتہ باشی.....اولش سختہ

لطفا با حرفامون با کارامون مرحم درد ھای ھم باشیم نه زخم......                                                                       لطفا برای حاجت رسیدن ب حاجتم ھرچند تاکه میتونین صلوات مھمونم کنین.....شاید قلبتون انقد پاک باشه ک حاجت روا شم........                    
وسایلام رو میبرم خونه خودم عروسیمه

اره منم لباسام ایناروجم میکردم گریه میکردمامانم وابجیم😔من شب عروسی جم میکردم میترسیدم گریه کنم صب چشام اینابادکنه ..ولی خیلی حالم گرفته بود خیلی سخته 

اِسم"تُــــMـــو♡"مُوندگارتَرین "کَلمــAــــهِ"دنیایِ منه..!🌸💫
اره منم لباسام ایناروجم میکردم گریه میکردمامانم وابجیم😔من شب عروسی جم میکردم میترسیدم گریه کنم صب چ ...

اصلا نمی تونم جلوی خودم روبگیرم

با اینکه سه ساله ازشون جدا شدم و تقریبا سه ماه یبار اومدم خونمون ولی اصلا این جدا شدن یچیز دیگست