2777
2789
عنوان

کف خونه سرامیک با چی باید تمیز کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5175 بازدید | 35 پست

اول جارو‌کن خاک اره و آشغالای درشت بره 

سعی کن گچ و اینا رو با جاروبرقی تمیز نکنی چون موتورشو ممکنه خراب کنه 

بعد کلی لباس کهنه و حوله و هر چی میتونی دسمال جمع کن 

توی یه لگن شامپو فرش درست کن با ابر همه جا رو بساب با دسمال و حوله خشک کن آب و شامپو فرشو تندتند عوض کن 

سقف کابینتا و‌ کشوها ‌ یادت نره که باز ازش گرد و‌خاک میریزه 

گازو‌هم با همون شامپو فرش 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازین تی ماکارونی باید بخرم پس

من راضیم وقتای دیگه هم یکم نم دارش میکنم چند منظره هم میپاشم روش میکشم یسرامیک آینه میشه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
جارو برقی نو هس دلم نمیاد

خو دوبار جارو دستی بکش وقتی خوب خاکش رفت اول با یه تیکه پارچه نمدار بکش که طی ات چرک نشه بعد طی بکش من پارسال کابینت ساز تو خونه ام بود سرامیکامو همین مدلی تمیز کردم

من دوبار به خونه صفر از کارگر دراومده اسباب کشیدم 

روز اول کارگر گرفتم ولی خودمم باز سه روز تمیز کردم 

اگه خونه سقف کاذب داره اونجا هارم خوب تمیز کن چون پر خاک و ایناست به تدریج میاد میشینه رو‌خونه 

کف سرامیکو باید قشنگ با شامپو فرش بشوری و خشک کنی وگرنه گردش با تی معمولی نمیره 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
خودم اینکار کردم  کمر درد گرفت الان واسه همین میپرسم

حتماً یه دوش آبگرم بگیر منم تجربشو دارم از سر ذوقم تو خونه جدید خودم تمیزکاری کردم تا یه هفته از دست درد ناله میکردم تنها راهش کاردک و سیم ظرفشوییه 

این طی ماکارونی ها هم خوبه ولی فک نکنم دیگه حالی برات مونده باشه

فقط تو همه مواد شوینده هات یکمی سرکه و رایت بریز زودتر همه چیز  تمیز میشه

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
من دوبار به خونه صفر از کارگر دراومده اسباب کشیدم  روز اول کارگر گرفتم ولی خودمم باز سه روز تم ...

ممنون عزیز دلم حتما

وای تمیز کاری خیلی سخته

منم ازین کارا نکردم 

همشم دلم میخواد تمیز باشه 

اره عزیزم منم ام دی اف براقه کابینتام .با اسپری شیشه پاک کن برا برق افتادنشون استفاده میکنم 

کابینت من براق نیس  ولی امتحان میکنم عزیزم

ولی کلی خاک و گرد نشسته روش 

گازمو قبلش وصل کردم کلی رو صفحه خاک نشسته