2777
2789
عنوان

خانواده شوهر + دردو دل

370 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

امشب خیلی دلم پره بدجور 

دلم میخواد دردودل کنم گریه کنم ولی کسیو ندارم بجز این سایت و شما دوستای گل 

من وقتی اول دبیرستان بودم نامزدم دادن وقتی پیش دانشگاهی بودم عروسی کردم تا به الان ک ۲۲ سالمه ؛ باورتون میشه یار با شوهرم نرفتم مسافرت ؟

شوهرم لیسانسه کار نیس مغازه باباش کار میکنه شنبه و جمعه نداریم همش سرکار ؛ از صب میره سرکار تا ظهر میاد ناهار میخوره باز میره تا الان 

جمعه ک میشه ب شوهرم میگم از صب و تا ظهرو پیش من بمون 

میمونه ، مادر شوهرم میزنگه میگه اگه نون نمیخواین شوهرتو برا همیشه پیش خودت بخوابون تا نیاد سرکار 

خدایا خستم دلم مرگ میخواد

کسی مثل من هس یا خودم تنهام 

وقتی میام سایت میبینم میگن با شوهرم اینجا بودم اونجا بودم چشم پر اشک میشه 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خب بشین با شوهرت حرف بزن بگو دوس دارم وقت بیشتریو برا من بزاری اعصاب خودتم بخاطر حرف مادرشوهر ...

خیلی گفتم حتی گریم کردم اونم حق داره 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
میفهممت خیلی سخته..انشالله مستقل بشه کار شوهرت اختیارش دست خودتون باشه..و انشالله هیچدقت بیکاری نکشی ...

ان شاالله 

در آمدش خوبه؟

ببين هيچ وقت زندگي خودتو با كسي مقايسه نكن

يه موقع ميبيني يكي همش ميره بيرون ولي درآمدشون از شما خيلي كمتره اونم يه جور ديگه غصه داره.

شما ك واقعيت زندگيا رو نميدوني

الكي رابطتو با همسرت خراب نكن

اگه ميتونه كم كم سعي كنه پس انداز كنه كار مستقل كنيد، اكه نه خدا رو شكر كنيد كار داره!

شما هم دوست و رفيق پيدا كن با اونا بيرون برو

شبا با همسرت بريد يه ظور بزنيد و...

هركس با توجه ب شرايطش بايد فك كنه چجوري ميشه از زندگي لذت برد..

همممه ميرن شما ميموني و شوهرت

اونو برا خودت نگه دار

منم شوهرم رانندس اکثر اوقات نیست خونه بازم خوبه که لاقل شوهرت شبا که خونس من چ کنم که همیشه تنهام وقتی هم میاد ی روز بیشتر نیس مسافرت هم میریم  ولی اگه بریم سالی ی بار من میگم کاش پیشم بود ولی مسافرت هم نمیخواستم میدونم که از این اوضاع ناراحتی ولی خداروشاکر باش کار داره تو این اوضاع بی ریخت کشور ماهم بهتره یکم توقعمونو پایین بیاریم و بسازیم وقتی چاره ای نداریم

عزیزم تا زمانی که پیش باباش کار کنه همینه خاله منم مشکل شمارو داشت

اره منم میگم 

میگم برو استخدامی بزن شاید قبول شی نمیره میگه مغازه بابام ول میشه 😢

عزیزم شرایط منم مث تو فقط با این تفاوت که مادرشوهرم زن خوبیه 

شاید بگم سه ماه۶ هیج جا نرفتم عیراز خونه مامانم که یه کوچه باهاش فاصله دارم ۶بار رفتم

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت      
منم شوهرم رانندس اکثر اوقات نیست خونه بازم خوبه که لاقل شوهرت شبا که خونس من چ کنم که همیشه تنهام وق ...

پس من برا چی شوهر کردم ؟؟؟ اینکه بیاد شب بخوابه بره یکم محبت 

عزیزم شرایط منم مث تو فقط با این تفاوت که مادرشوهرم زن خوبیه  شاید بگم سه ماه۶ هیج جا نرفتم عی ...

خیلی سخته 😢