2777
2789

همین الان دخترک همکلاسی دبستانم رو دیدم و در یه نگاه شناختم 

سپیده 

که پدر و مادرش وقتی کوچک بودن از هم جدا شدند 

اون هم با پدربزرگ و مادر بزرگش زندگی می‌کرد که شغلشون فقط چوپانی تو حومه شهره 

الان بزرگ شده 

دیدمش با لباس چروک و یه بادبزن دستشه دم یه خونه خیلی قدیمی که خونه پدربزرگشه جگرکی زده. 

و داره ذغال هارو باد میزد 

غصه م گرفت گفتم خدایا..... 

خوبه بنده خدا داره کار میکنه،من که بیکارم و یه قرونم کف جیبم نیست چی بگم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم همچین شرایطی داشت خدا اینقدر بهش عنایت کرد ه که نگو ،غصه نخور خدا به اینجور آدمهایی که مشکب دارن علی الخصوص ازجانب پدر و مادر عنایات ویژه می کنه..

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی
همسر منم همچین شرایطی داشت خدا اینقدر بهش عنایت کرد ه که نگو ،غصه نخور خدا به اینجور آدمهایی که مشکب ...

خدا چرا برای ما نمیده مگه ما بندش نیستیم تا کی سختی

دختری در من ساز امیدواری میزند😍⚘
خدا چرا برای ما نمیده مگه ما بندش نیستیم تا کی سختی

قرارنیست عدل الهی همه اش تو این دنیا اجرا بشه،مطمئن باش اگه آدم با تقوایی باشی خدا میده بهت

زندگی نیست به جز عشق به جز حرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی زندگی کرده بسی
خیلی از بچه پولدارها هم هر شب با گریه و زاری ب خواب میرن مشکلات زیاد دارن شاید اون شب ک سرشو میزاره ...

چه جایی تو این دنیا داره آخه دیپلم هم نتونست بگیره کاش مشتری هم داشت دریغ از یکی 😑

قرارنیست عدل الهی همه اش تو این دنیا اجرا بشه،مطمئن باش اگه آدم با تقوایی باشی خدا میده بهت

پول جهیزیم ندارم خدا اون دنیا بهم میده؟چیزی تو خونمون نیست اون دنیا میده؟مادرم مشکوک ب سرطانه چی؟زندگیم شده عین فیلما که بدبختن با این نفاوت اونا فیلمن ولی من واقعی

دختری در من ساز امیدواری میزند😍⚘
پول جهیزیم ندارم خدا اون دنیا بهم میده؟چیزی تو خونمون نیست اون دنیا میده؟مادرم مشکوک ب سرطانه چی؟زند ...

الهی بمیرم برا دلت ابجی ایشالا یه معجزه بشه و روی خوش ببینی از زندگیت عزیزم.منم مثل شما بودم ازدواج کردم الان خیلی خوشبختم دقیقا جهیزیم هم به هزار بدبختی جور کردم.بابام هم ناراحتی اعصاب داره جیگرمون خون شد حالا هم که خوشبختم همش غصه ی خانوادم دارم که خوشی نکردن و غصه ی جهیزیه خواهرم.خدا بزرگه عزیزم ناراحت خودت نکن