2777
2789
عنوان

گند زدم به زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 89 پست
چه جالب دست پیش میگیره پس نیوفته؟تو بایذ ایناروبهش میگفتی نه اون به تو

نمیذاره من حرف بزنم اصن

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 
بیخود کرد  ببخشید همه مردا اینو میگن و ما همیشه این جمله رو شنیدیم دوروز محل نده تا ادب شه

یه حرفایی بهم زده که نمیتونم ببخشم

چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی  امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همیشه ته بحث ها رو اینجوری میکنه

خوب چون ميبينه با اين كارش به هدفش ميرسه و شما هم احساس گناه و تقصير ميكني ! اگه محكم و منطقي جوابشو بدي ديگه اشتباهشو با انداختن تقصيرا گردن شما ماست مالي نميكنه

شروع رژيم:  ۲۹ اسفند ۹۸ قد :١/٦٦ ، وزن فعلي :۶۱ . وزن هدف : ٥٣
وقتی خودت خودتو مقصر میدونی ما چی بگیم خب

بخدا یه جوری حرف میزنه انگار من مقصرم

چقد پر روووووو شدن اخه اين مردااااا😕

خییییلللللیییی

مردا از این چرت و پرتا خیلی میگن بعدم یادشون میره.چقدر وقته ازدواج کردی؟

منو با دوست دختر قبل ازدواجش مقایسه کرد همونی که بهش خیانت کرد و رفت میگه اون از تو بهتر بود

معمولا چند سال اول ازدواج اینجورین بعد به مرور زمان خوب میشن.اما گاهی اوقات چشماشونو روی همه چی میبن ...

دقیقااااااااااااا😅😅😅😅من کلا محل نمیدم البته قبلا مث این دوستمون قبل گریه ها میکردم اما حالا تخس شدم هرچی میگه منم میگم منم همین حسو دارم لعنتییییی😂😂😂

بگو من گند زدم ولی تو ر ی د ی  اصلا کم نیار میخواد توجه تو رو از موضوع اصلی کم کنه

آره بخدا میخواد دروغش ماسمالی بشه

عزیزم بلاخره که میفهمیدی‌. حالا چه با سرک چه بی سرک. بعدشم زندگی من و تو نداره که. یکی نیست بگه میخ ...

والا بخدا بهش گفتم وقتی دو نفر ما میشن همه چیزشون مال همه

دقیقا .تو دعوا که سر دهنشونه .بعدم یادشون میره 

اولین باره اینجوری بهم گفت 

چ پرروعه زندگی من ینی چی خو ازدواج نمیکردی😐

بخدا احساس میکنم بخاطر فرار از پیش خانواده اش ازدواج کرده

انتظار دیگه ای داشتی؟ هر کس وقتی کم میاره و ابروش میره به در و دیوار میزنه که دیگران رو مقصر جلوه بد ...

تهدیدم میکنه میگه تلافی میکنم

منو با دوست دختر قبل ازدواجش مقایسه کرد همونی که بهش خیانت کرد و رفت میگه اون از تو بهتر بود

بگو خلایق هرچه لایق.مطمعن باش شوهرت یه تار موی گندیده تو رو با صدتا مثل اون عوض نمیکنه اما توی عصبانیت اینا رو میگه.الان خودشم از حرفاش پشیمونه اما این غرور لعنتیش اجازه نمیده بیاد جلو.توی همه زندگیها از این بحثها هست خودتو ناراحت نکن

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)