دو روز پیش شوهرم بهم یه دروغی گفت من فهمیدم امروز و با دلیل بهش اثبات کردم الان منو مقصر کرده میگه تو فضولی و تو زندگی من سرک میکشی میگه تو هیچ کاره ایی تو زندگیم میگه دیگه خوشم ازت نمیاد حالم ازت بهم میخوره بهم میگه اگه برمیگشتم به عقب تو رو انتخاب نمیکردم😭😭دارم دیوونه میشم انقد گریه کردم زیر چشام کبود شده
چه مردادی شود بهمن کنار تو.....من از غوغای ابر وآسمان میفهمم اینجایی امیدوارم امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه
مردا از این چرت و پرتا خیلی میگن بعدم یادشون میره.چقدر وقته ازدواج کردی؟
تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤