2777
2789
عنوان

فکرای بد

315 بازدید | 12 پست

خانما من دوساله عقدم و قرار بود چندروز پیش بریم خونه خاهرشوهرم یه شهر دیگه نمیدونم چیشد یهویی شوهرم بعد صحبت با خاهرش گفت نریم کلیم توضیح داد که خودش نظرش عوض شده و خاهرش اصرارداره بریم ولی من اصلن اینجوری فک نمیکنم و با وجود علاقه زیادی که ب ابجیش داشتم الان فکرم راجبش منفی شده نظرشماچیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم فعلا به چیزای بد فکر نکن بذار شناختت بیشتر بشه ممکنه فکرات درست نباشه و ناخواسته رفتار اشتبا ...

بنظرت امشب برم گوشیشو چک کنم ببینم چیا بهم گفتن؟؟

بنظرت امشب برم گوشیشو چک کنم ببینم چیا بهم گفتن؟؟

به نظرم نه

اگر واقعا هم بد باشه راحت و به زودی مشخص میشه

و اگر واقعا بد بود سعی کن به خاطرش زندگیتو خراب نکنی

ژینا یعنی زندگی  
به نظرم نه اگر واقعا هم بد باشه راحت و به زودی مشخص میشه و اگر واقعا بد بود سعی کن به خاطرش زندگیت ...

نه اگه هم بخونم چتاشونو به روی شوهرم نمیارم ولی دیگه مثل قبل باهاش گرم نمیگیرم و هیچ موقع نمیرم خونش

خوب خیلی کنجکاوم میخام بدونم دقیقن چیشد

خانمم کنجکاوی رو بزار کنار .همیشه مثبت باش .اگر اوناهم ببینن تو اینقدر اعتماد به نفس داری که پیگیر چرندیات اونا نمیشی اونام کلا کاری به کارت ندارن .حتی پیش شوهرتم پرس و جو نکن اونم بفهمه نقطه ضعف داری

خانمم کنجکاوی رو بزار کنار .همیشه مثبت باش .اگر اوناهم ببینن تو اینقدر اعتماد به نفس داری که پیگیر چ ...

ن من گفتم مشکلی نیست ولی خوب میخام ببینم ظاهری اینقدر خوبه اگه ظاهری باشه منم مثل خودشون بشم