2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرمیتا۹۳ که بود و چه کرد 🤔

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀
آرمیتا۹۳ که بود و چه کرد 🤔

خيلي كاربر خوبي بود ! خيلي كم ميومد ! حقشو خوردن ! بي دليل قطع كاربري شد !!!!

شروع رژيم:  ۲۹ اسفند ۹۸ قد :١/٦٦ ، وزن فعلي :۶۱ . وزن هدف : ٥٣
آخرین تاپیک آرمینا۹۳ عنوانش چی بوده؟  سرچ کن بزن رو اسمت ببین قطع دسترسی شده یا نه.

يادم نيس ! من دو ساله نيومدم تو سايت . امروز پيغام اومد كاربريتون تعليق شده! نامردا . تا ديروز تو سايت بودما 

خيلي كاربر خوبي بود ! خيلي كم ميومد ! حقشو خوردن ! بي دليل قطع كاربري شد !!!!

مظلوم واقع شدی پس نی نی یار پاسخ گو باش

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀

@نی_نی_یار_3    

@نی_نی_یار_2    

@نی_نی_یار_1   

@نی_نی_یار_5   

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_2     @نی_نی_یار_1    

خدا يك در دنيا صد در آخرت بهت بده مادررررر ! خير ببيني 😂😂😂

خدا يك در دنيا صد در آخرت بهت بده مادررررر ! خير ببيني 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂مرسی 

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊