2777
2789
عنوان

اسباب کشی...

136 بازدید | 12 پست

سلام سلام...

خانومای خوشگل کلی به تجربیاتتون نیاز دارم... من برای اولین بار دارم اسباب کشی میکنم و هیچ تجربه ای ندارم، یه سری از وسایلایی که ازشون کمتر استفاده میشه رو در آوردم شستم و بسته کردم ولی خپ نمیدونم از کجا شروع کنم،،، از طرفی هم میخوام خورد خورد ببرم وسیله ها رو بچینم ... یهویی خسته کننده ست... ممنونم میشم از تجربه هاتون بگید... که کارم سریع تر و راحت تر پیش بره، یه سوال دیگه هم داشتم اینکه من مبل و بوفه م چوبشون طلایی هستش ولی چون شمال هستیم و اینجا هم رطوبت بالا رنگشون کدر شده... میخواستم رنگشونو کلا عوض کنم ،،، به نظرتون چه رنگی باحالتره؟ پارچه ی مبلم نسکافه ایه... مرسیییی

چه خوبه که می تونی خورد خورد ببری. دیگه غم نداری که. کلافه هم نمیشی عین ما که همه چی رو تلنبار میکنن وسط خونه .بعد باید دونه دونه باز کنی بچینی سرجاش

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسلامتی عزیزم،چوب مبلاتو سفید کنی قشنگ میشه.

درمورد اسبابکشیم،بنظرم برو اون خونتو کامل تمیز کن،بعد مثلاً یه روز همه رختخواباتو ببر توکمدات بچین(فقط به اندازه ی خوابیدنتون نگه دار)یه روز ظرفاروببرتوکابینت بچین فقط چندتا بشقاب ویه قابلمه اندازه آشپزیت نگه دار،یه روز فرشو مبلاروببر 

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
چه خوبه که می تونی خورد خورد ببری. دیگه غم نداری که. کلافه هم نمیشی عین ما که همه چی رو تلنبار میکنن ...

چون خانواده م اینجا نیستن اگه یهویی ببرم همه رو، خیلی برام سخت میشه دست تنها... حالا اگه اونا بودن همه رو یه جا میتونسم ببرم

قبل از همه وسایلها خونه رو کامل تمیز کن به نظرم اول وسایلای خرد اتاقها حمام و دست شویی بعد وسایل کابینت اشپزخونه چند جفت دمپایی ببر که تو خونه کسی برای کمک میاد با کفش نباشه و برای پذیرایی فلاکس چای قند

پذیرایی چون محل رفت امد هست بزار اخر