2777
2789
عنوان

اقايون

371 بازدید | 40 پست

من نميفهمم چرا شما مردا کارو زندگيتونو ول کردين اومدين تو ي سايت زنونه

اينجا تل.گرام و اينستا نيس ک حرفاي عادي زده بشه 

اينجا خانما از مشکلات زنانه صحبت ميکنن حداقل احترام و ابروي زن و مادر و خواهر خودتونو نگه دارين

درست نيس يه خانم مياد از مشکلات زايمان عفونت قاعدگي يا هرچيزه ديگه صحبت کنه و ي مرد بياد اينارو بخونه خواهشا درک کنين 

توهينم نکنين واقعيتو گفتم

واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر وارد این بحث ها نشن هیچ اشکالی نداره،چون بعضیا واقعا مخترمن و همه جا سرک نمیکشنو مرزو رعایت میکنن

طپش 75 سابقم ترکیدم !خوشبخــ❤ــتـی یعنی مالکیت یک نگاه!و من چقدر خوشبختم که نگاه گرم                   همســـ💏ـــرمو دارم...

مردی که مرد باشه نمیاد تو این جور تاپیکا.لطفا نریزین سرم نگین خوب چیه ؟؟میاد تجربه کسب میکنه به دردش میخوره.اینقد تو تل گرام کانال مشاوره رایگان هست که میری راحت سوالتو میپرسی بدون اینکه کسی بدون مشاور بخونه.جوابتم میگیری.البته بعضی از اقایون تاپیکای زنونه نمیان که اون بحثش جداس.

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
درسته محترمن ولي درست نيس ک تو ي همچين سايتي باشن چون خيلي از حرفا واقعا زنووونس

ايشالله تو حرفاي زنونه نميان 

وقتي فضا عموميه همينه عزيزم سردر سايت ننوشته ورود اقايون ممنوع

❄️⛄️☃️زمستونه خدا سرده دمش گرم☃️⛄️❄️
اگر وارد این بحث ها نشن هیچ اشکالی نداره،چون بعضیا واقعا مخترمن و همه جا سرک نمیکشنو مرزو رعایت میکن ...

شماهم خودتو گول بزن عزيزم 😂

زنها تا وقتي عاشق نشده اند بهترين روانكاوها هستند ولي بعد از اون تبديل ميشن به بهترين بيماران رواني❤️❤️❤️❤️❤️❤️
واقعا حوصله دارن راجع به این چیزا بخونن؟ من فکر میکردم همینجوری اینجان😐😓

بالاخره تو چشم مياد ديگه دختره تاپيک زده با عنوان پريود يا مشکلات جنسي خوب درست نيس بعضي چيزارو اقايون مطالعه کنن 

دقيقا مشکل من با همون خوندنه زن هم ابرو داره بالاخره اينجا اومديم مشکلات و حل کنيم نيومديم دارو ندار خانمارو به مردا اموزش بديم

آخه چ ربطی داره جانم!اونا ب تو کاری نداشته باشن شمت هم با اونا خب باشن

اگر با اسم خانم بیان ک بدتره اونجوری ممکنه فک کنی خانمه و درداتو بگی حرفای خصوصیتو بگی برام پیش اومده ک میگم حدااقل الا میدونی ک مردن و آدم رعایت میکنه 

طپش 75 سابقم ترکیدم !خوشبخــ❤ــتـی یعنی مالکیت یک نگاه!و من چقدر خوشبختم که نگاه گرم                   همســـ💏ـــرمو دارم...
دقيقا مشکل من با همون خوندنه زن هم ابرو داره بالاخره اينجا اومديم مشکلات و حل کنيم نيومديم دارو ندار ...

انقدرم فضولناااا تو همه تاپيكا هستن بگو شرتم پاره شد نظر ميدم بگو غذا چي درست كنم نظر ميدن مادرشوهر نظر ميدن ببخشيدا بگو چسيدم بازم نظر ميدن 🤣🤣🤣

زنها تا وقتي عاشق نشده اند بهترين روانكاوها هستند ولي بعد از اون تبديل ميشن به بهترين بيماران رواني❤️❤️❤️❤️❤️❤️
انقدرم فضولناااا تو همه تاپيكا هستن بگو شرتم پاره شد نظر ميدم بگو غذا چي درست كنم نظر ميدن مادرشوهر ...

اصلا خيلي خراب شده خيلياشونم بچه مدرسه اين حالا ميان اين چيزارم ميخونن ديگه بدتر