الان کاری از دستت بر نمیاد،بعد از تولد میبری چک میکنی اگه خدا نکرده داشته باشه راه حل داره دارو و دستگاه و عیره،هیچم نگران نباش خیلی راحت اگه به حرف دکتر انجام بدی رفع میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
سلام . یه دکتر تغذیه میگفت از ماه هشتم گرمی نخورید . گردو و خرما و مغزیجات رو کلا کم کنید . یکی از بستگانمون هم ماههای اخر عرق کاسنی میخورد ولی دقیق از چه ماهی و چه مقدار رو نمیدونم باید از عطاری بپرسی . ولی قبل به دنیا اومدن به همسرت بگو یه مهتابی سیار درست کنه و بزار یکسره بالای سر بچه به فاصله چهل پنجاه سانت روشن باشه . تو بیمارستانامگه چیکار میکنن چند تا مهتابی روشنه فقط
ان شا الله که نداره اما تو مصرف گرمی مراعات کن خودتو یهو به سردی نبند شیرت خشک شه ولی اگر گرمی خوردی کاسنی بخور از الانم بخور روزی یه استکانو.
بعد اگر خدایی نکرده دچار شد قطره بیلی ناستر بده من تمااام راه هارو رفتم فقط حجامت پشت گوش و قطره جواب داد فقططط حجامت پشت گوش اگر دیدی بالا رفت انجام بده هم رشدش رو متوقف میکنه هم خطر مغزی زردی رو از بین میبره.بیلی ناستر هم قطره گیاهیی همان شیر خشته که خیلی موثره