2777
2789

مامانای با تجربه بگید برای زردی نوزاد توی بارداری و بعد از به دنیا اومدن بچه چیکار کردین؟؟ 

تو ماه هشتمم. نمیخوام برای مامانم زحمت بشه....

خیلی سختشه . پاهاش درد می کنه ))) : 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

زردی پیشگیری نداره

اما برای درمان، من پسرمو حجامت کردم

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

سلام . یه دکتر تغذیه میگفت از ماه هشتم گرمی نخورید . گردو و خرما و مغزیجات رو کلا کم کنید . یکی از بستگانمون هم ماههای اخر عرق کاسنی میخورد ولی دقیق از چه ماهی و چه مقدار رو نمیدونم باید از عطاری بپرسی . ولی قبل به دنیا اومدن به همسرت بگو یه مهتابی سیار درست کنه و بزار یکسره بالای سر بچه به فاصله چهل پنجاه سانت روشن باشه . تو بیمارستانامگه چیکار میکنن چند تا مهتابی روشنه فقط 

سلام . یه دکتر تغذیه میگفت از ماه هشتم گرمی نخورید . گردو و خرما و مغزیجات رو کلا کم کنید . یکی از ب ...

عزیزم اون مهتابی فرق داره

لازمم نیست ببره بیمارستان دستگاهشو تو خونه هم اجاره میدن

به خوردن هم ربطی نداره من اصصصصلا گرمی نخوردم ولی پسرم زردی داشت،بدو تولد کبد هنوز کامل کاراییشو به دست نیاورده سطح بیلی روبین خون میره بالا همین

ان شا الله که نداره اما تو مصرف گرمی مراعات کن خودتو یهو به سردی نبند شیرت خشک شه ولی اگر گرمی خوردی کاسنی بخور از الانم بخور روزی یه استکانو.

بعد اگر خدایی نکرده دچار شد قطره بیلی ناستر بده من تمااام راه هارو رفتم فقط حجامت پشت گوش و قطره جواب داد فقططط حجامت پشت گوش اگر دیدی بالا رفت انجام بده هم رشدش رو متوقف میکنه هم خطر مغزی زردی رو از بین میبره.بیلی ناستر هم قطره گیاهیی همان شیر خشته که خیلی موثره

شیرخشت وترنجبیل معجزس

مال پسرم 30 بوددکترگف بایدخونش عوض بشه همینارودادن خووب شد

وگیاه گلرنگ که زرده ومث زعفرونه اونم خوبه

ازعطاری بخر هرکدوم جداداخل شیشه کوچولوآب جوش بریز ومقداری ازاین دادوگیاهی روبریز روزی سه بارچن قطره بدی تایه هفته 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

ان شا الله که نداره اما تو مصرف گرمی مراعات کن خودتو یهو به سردی نبند شیرت خشک شه ولی اگر گرمی خوردی ...

عزیزم تو کرج هم پزشکی رو میشناسید که حجامت پشت گوش انجام بده؟پسرک منم زردی داره 

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️
عزیزم تو کرج هم پزشکی رو میشناسید که حجامت پشت گوش انجام بده؟پسرک منم زردی داره 

عزیز م شیرخشت وترنجبیل بهش بده 

حجامت نکن من جات میترسممم 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍