2777
2789
عنوان

دوستان خشک شدن بیرون ناحیه تناسبی از چی میتونه باشه لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 35 پست

یا عفونته یا استفاده از ژل ها و مواد شوینده مث صابون که بهش زدی یا دستمالی که خودتو خشک میکنی ...به هر حال دکتر رفتن واجبه

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تناسلی یعنی مربوط به تولید نسل

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

اگه خارشت شديده، به احتمال قوي قارچه،،، پنبه رو آغشته كن به سركه سفيد و بزن به اون ناحيه، خيلي خيلي ميسوزونه، اما بهترش ميكنه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

حتما عفونت گرفتی 

شرتتو سعی کن اتو بکشی و تو خونه نپوش حتما نخی استفاده کن 

بعدم پماد کلوتریمازول واژینال و موضعی هردوش بگیر 

اگ خودتم حس میکنی عفونته البته 

وگرنه بری دکتر بهتره

پماد ان ان بگير از داروخونه بزن عفونت هم دارى برو دكتر يه سر چن وقته ازدواج كردى 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

کسایی که میگین عفونته‌،استارترمیگه پوست اطراف ناحیه تناسلیش خشک شده ومیخاره چه ربطی به عفونت داره!!!

انـــارگُــل💐یه خونواده خوشبخت چیزی جز بهشت زود رس نیست،خداجونم ممنون بابت همه چیز❤ 

احتمالا عفونت قارچی داری 

مخصوصا اینکه میگی خارش هم داری

کرم موضعی کلوتریمازول ۱ درصد بزن

لباس زیر نخی بپوش و روزی چند بار هم تعویض کن و بشور و توی آفتاب خشک کن یا حتما اتو بزن

یه دکتر هم ببیندت بد نیست بهت قول میدم ترس نداره😐

.Pain🔥you made me a believer

کسایی که میگین عفونته‌،استارترمیگه پوست اطراف ناحیه تناسلیش خشک شده ومیخاره چه ربطی به عفونت داره!!!

به خاطره عفونت خشك شده 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺