2777
2789
عنوان

احساس میکنم خیانت میکنه شوهرم میخوام بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این افکار خیانت همش زیر سر نی نی سایت من اصلا تو این باغا نبودم امروزبا شوهرم در مورد شکی که براپیش اومده بود صحبت کردیم اولش برام توضیح داد و قانع شدم بعدشم بهم گفت خاکتوسرت خیلی بدبختی که از این فکرا میکنی و من جه فکرهایی که نمیکردم و گفتم کاش زودتر از این میگفتم و اینقدر زندگی رو به کام خودمو شوهرم تلخ نمیکردم

شاید میخوان سوپرایزت کنن واسه زایمانت،من یه بار نزدیک به تولدم بود خواهرم همش با شوهرم چت میکرد من تو یه هفته داشتم دیوونه میشدم میفهمیدم از سمت خواهرم پیام اومده میرفتم گوشیه شوهرمو چک مبکردم میدیدم همه ی چتارو پاک کرده به جایی رسید میخواستم هر جفتشونو بکشم به فحش تا روز تولدم شد بعد فهمیدم میخواسن سوپرایزم کنن.حالا اون خواهرم بوده همسن شوهرم بود تو چطوری به مامان خود دلت میاد تهمت بزنی 

عزیزم محاله.

حتی تو این فیلمای آبکی ترکیه ی م همچین چیزی نیس😂😂😂😂😂

اونا دارن واسه سورپرایزت برنامه میچینن.

یا مادرت داره توصیه هاو رفتارهای درست با زن باردارو به شوهرت یاد میده

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 
منم به مامانمو شوهرم تو یه برهه ای شک میکردم که بارم اونموقع به سوهرم گفتم وباز برام توضیح داد و اون ...

مادرشوهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨

خدایا خودمو دستو میسپارم کمکم کن 

شوهدم کافی نت داره چندوقت پیش واسه یه خانمی که مشتریش بود کار تایپی انجام میداد تا مهمونی جایی میومدیم خونه با استرس شروع میکرد به تایپای اون خانم و اگه دخترم اذیت میکردو نمیڋاشت سرش داد میداد من شنیده بودم از شوهدم که این خانم استاد دانشگاس و وقتی تلاش شوهرمو میدیدم در تحویل دادن کار این خانم حس بدی بهم دست میدا فکر میکردم این خانمو دوست داره البته ابنو بگم که سوهرم ادمیه قول بده فلان روز کارو تحویل بده هبچ تاخیری درس نمیکنه 

خلاصه وقتی سر دختدم داد زد گفتم فردا تایپاشو تحویلس میدی

اینجوری نگو عزیزم اخرای بارداریته حساس شدی

حتما سوال میپرسه از مامانت و کمک میخواد درمورد بارداری یا سختی های زایمان و ها تا چیز کهمیخوان تو نفهمی نگران نشی

بالاخره باداری نباید هرخبری بشنوی

لطفاً کاربریم رو گزارش میزنید من بترکم‌. ممنونم 👮🏻🍓