2777
2789

سلام عزیزان.من تو اقدام بچه دوم هستم و تنبلی هم دارم دکتر برای اولین بار بهم لتروزول داد از روز ۴تا ۸پری.وبعدش هم سونو روز ۹.الان چهار روزه لکه بینی کم و قهوه ای رنگ دارم هنوز پریودم شروع نشده .

حالا الان لتروزول رو در دوران لکه بینی بخورم یا نه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار اینجوری شدم لکه داشتم دکتر گفت بایدخون روان بیاد تا پریودی حسابشه برا لکه بینی به دکتر مراجعه کن ۴ روز زیاده

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
نمی‌دونم چرا نمیشم .اصلا سابقه لکه بینی قبل از پریود نداشتم 

ای بابا حتما استرس داری. اولین بارته قرص میخوری؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
مرسی از راهنماییت گلم شما هم تنبلی داشتی 

بله تنبلی دارم . اما قرص خوبیه. ان شالله بهت جواب میده. من با لتروزول و امپول تخمک گذاری میکردم 

لتروزول بله قراربود از روز چهار بخورم که هنوز پریود نشدم شروع کنم 

به دکترت بگو. زنگ بزن از منشی بپرس شاید یه دارو داد تا پریودت  باز شه 

بله تنبلی دارم . اما قرص خوبیه. ان شالله بهت جواب میده. من با لتروزول و امپول تخمک گذاری میکردم  ...

مرسی عزیزم .خیلی ناامیدم واقعا حالم بده.سر اولین بچم همون ماه اول حامله شدم .ولی الان شیش هفت ماهه اقدامم.ماه پیش سونو فولیکول دادم افتضاح بود 

مرسی عزیزم .خیلی ناامیدم واقعا حالم بده.سر اولین بچم همون ماه اول حامله شدم .ولی الان شیش هفت ماهه ا ...

اره بعضی ها برا بچه دوم  تنبلی میگیرن . خدارو شکر ابن داروها هست تحریک میکنه تخمدانو و جواب میگیری. الان خیلی ها مشکل تنبلی دارن . هفت ماه چیزی نیست . از دکتر بپرس واسه لکه ببنی

اره بعضی ها برا بچه دوم  تنبلی میگیرن . خدارو شکر ابن داروها هست تحریک میکنه تخمدانو و جواب میگ ...

ممنون عزیزم ببخشید وقتت رو گرفتم.شما سایز فولیکولت هم با این دارو ها افزایش پیدا کرد؟

ممنون عزیزم ببخشید وقتت رو گرفتم.شما سایز فولیکولت هم با این دارو ها افزایش پیدا کرد؟

من چند سری کلومیفین خوردم سایزش روز ۱۳ میشد ۱۰ و ۱۱ . اما لتروزول رو با ۳ تا امپول سینال که استفاده کردم شد ۲۰. من بدون دارو فولیکولم بزرگ نمیشن.