2777
2789
عنوان

خانما بیاید بخندیم

371 بازدید | 24 پست

از سوتی هایی که تو دعوا پیش شوهرتون دادید که بعدش کلی خودتون خندیدید بگید یا خاطره های خنده داری که هنوزم با یادآوریش خنده میاد رو لبتون 😅😅😅😅

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا من خودم یه بار برف اومده بود اونروزم مدرسه بودیم یه مدیر داشتیم فوق الهاده خشن بود که بچه ها ازش مثل چی میترسیدن من اومدم از کنارش بگذرم که پام لیز خورد چنگ انداختم به چادرش نه یه بار نه دوبار اونم عصبی شد دستمو گرفت پرتم کرد گفت نمیدونستم فلجم هستی 😅😅😅هنوزم یادم میفته خندم میگیره 

تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز ؟میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم

من فقط یاد تپقایی که  وسط دعوا میزنم افتادم.دارم با داد و خیلی جدی با شوهرم دعوا میکنم یهو وسطش یه چیزیو از حرص اشتباه میگم...دیگه خندمون میگیره و ریده میشه به دعوامون😐

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
وسط دعوا داد زدم گفتم اصن من میییییییلم😐  گفت خب بولو😐 بعدش ترکیدیم دیگه😂

جای غلاغ و گرفتیا هر جا رفتم پست اول بودی😁😁

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
مثلا من خودم یه بار برف اومده بود اونروزم مدرسه بودیم یه مدیر داشتیم فوق الهاده خشن بود که بچه ها از ...

وای خدا😂😂

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

یه بار وسز دعوا گفت گوه خوردم زن گرفتم

منم گفتمش نوش جاااان

قیتفش اینجوری شد 😐😐😐😐

و من اینجوری 😂😂😂😐

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
شب شهادته  خنده روبذار یوقت دیگه

راست میگیاااا