2777
2789
خودم راه کار بهت میدم به نظرم استاد عبدی خیلی عالیه الان داره ثبت نام میکنه بعد  رنگ هنر قسمت ط ...

اخه میترسم ثبت نام کنم چیزی یاد نگیرم . رفع اشکال چه جوریه ؟

کلاسهای حضوری بیرحمانه گرونن جلسه ای پنجاه تومن

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طراحی رو تموم کردی؟

من از طراحی بی جان رفتم سیاه قلم استاد هم فقط طراحی چشم و ابرو و بینی و لب رو اموزش دادن طراحی چهره کامل نبود بعد با کپی سایه زنی رو اموزش دادن میگمت کم تمرین کردم ولی اینقدر خوب یاد دادن راحت میتونم بکشم طبیعت بی جان رنگ هنر ک میگمت خیلی تمرین میکردم هرچی جلوم بود رو میکشیدم الان دوباره فاصله گرفتم

من از طراحی بی جان رفتم سیاه قلم استاد هم فقط طراحی چشم و ابرو و بینی و لب رو اموزش دادن طراحی چهره ...

تهرانی؟

اخه میدونی من یه جوریم  که حضور در کلاس باعث هل دادن و تشویق و انجام تکالیف میشه. وقتی مجبور نباشم که کاری نمیکنم. مثلا اون بسته رو بخرم بزارم اینجا تاااا معلوم‌نیست کی تمرین کنم.

ولی اگه کلاس ساعت و روز مشخص باشه ادم مجبوره تمرین کنه دیگه

من از طراحی بی جان رفتم سیاه قلم استاد هم فقط طراحی چشم و ابرو و بینی و لب رو اموزش دادن طراحی چهره ...

رفتم اینستا. یه مداد رنگی گذاشته واسه فروش دومیلیون و سبصد . عجب مداد رنگی بود فابر ..

تهرانی؟ اخه میدونی من یه جوریم  که حضور در کلاس باعث هل دادن و تشویق و انجام تکالیف میشه. وقتی ...

خب کلی از اساتید تهرانن 

مثل منید موقعی ک مجبور بشم تمرین کنم کلی پیشرفت میکنم ولی به منه تمرین نمیکنم تازه کلیم قر میزنم 😅😅 کلاسا خوب نبوده باید انگیزه داشته باشم مثلا دیدن تمرین ها دوستان همکلاسی ....

خب کلی از اساتید تهرانن  مثل منید موقعی ک مجبور بشم تمرین کنم کلی پیشرفت میکنم ولی به منه تمری ...

بخاطر همین دنبال آموزش مجازی نیستم. به هرحال ممنونم از کمکت.

غریبه ها همیشه بهترن.

دخترعمم یه جا میره ۲۵ تومن از ساعت ۸ صبح تا چهار . خیلی استاد خوب و منصفی داره ولی دخترعم خیلی بیشعور و حسوده به من ادرسشو نمیده