2777
2789
عنوان

دیروز مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تست نکردن ی جوونو ب کشتن دادن

چه میدونم کشورای دیگه پیشرفت میکنن ما چی....

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

تا الانم صد بار زدما اون یبار نمیدونم چرا همچین شد زد تموم شد من پاشدم شلوارمو بکشم دیدم عه همچی داره ی وری میره بلند گفتم عه من سرم گیج میره اونجا خودشون فهمیدن ی اقاهه سریع اومد خوابدند کف زمین بدنم سفت شد چنگ شد گوشام سوت میکشید سرم میرف بالا میخورد زنین یهودیدم دندونام میاد رو هم قفل شه داد زدم دهنم دهنم  مرده انگشتاشو کرد تو دهنم دید فشار زیادیه ممکنه انگشتاش قط شع یه چیز سفت گذاشتن بین دندونام پاهامو بلند کردن یه ده دیقه بهم فشار اومد تا فوریت بیاد همه رو چنگ مینداختم ک دارم میمیرم من بچه دارم کمکم کنید دستام ک قفل شده بود لباس دوتاشون تو دسنم مونده بود هیییچوقت یادم نمیره همه مریضا بالا سرم ریخته بودن چشامم اخرا نمیدید بدتر بیتابی میکردم ب جور چن نفری نگهم داشته بودن تا ی روز ب بدنم به اینه نگاه میکردم فکر میکردم بدنم ف داره همه رو تپل میدیدم

عزیزم من شدید سرما میخورم ‌ . هربار مریض میشم حداقل ۴ تا امپول بهم میزنن و بازم تا ۱ ماه افتادم &nb ...

اره ميدونم من فقط ي بار اينجوري شدم نفهميدم سرماخوردگي بود يا حساسيت

تو عيد بود عيدي ك كنكور داشتم!

اصلا چشمام باز نميشد با چشم بسته منو بردن دكتر سرم سنگين بود ي وضعي!

چند تا پني سيلين برام نوشت با يكي خوب نميشدم ك ! مي اومدن تو خونه برام ميزدن چون حتي نميتونستم راه برم

يادم نمياد دستشويي رو چكار ميكردم فقط يادمه ك چشمام سنگين بود و بسته انگار توش عفونت بود ك باز مميشد

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
تا الانم صد بار زدما اون یبار نمیدونم چرا همچین شد زد تموم شد من پاشدم شلوارمو بکشم دیدم عه همچی دار ...

وای دختر ترسوندیم   . امیدوارم همیشه سلامت باشی . 

با منه تنهاتر از ستارخان بی سپاه 
تا الانم صد بار زدما اون یبار نمیدونم چرا همچین شد زد تموم شد من پاشدم شلوارمو بکشم دیدم عه همچی دار ...

واي چ بد 

اره بعدش بايد بموني تو درمانگاه

برات چكار كردن امپول زدن؟

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اره اونم که امپولو زد اول سرخ بعد کبود شده بود بعد رفت کما

من قهوه ای شده بودم احساس میکردم پف دارم بعد ک خوب شدم دوتا امپول اورژانسی زدن گیر داده بودم ی اینه نشدنم بدین احساس میکردم سلولام ترکیدن تا این حد قهوه ای بودم

وای دختر ترسوندیم   . امیدوارم همیشه سلامت باشی .

بخدا مرگو دیدم ی حس انفجار فجیعی داشتم گوشام سوت میکشید فکم بدنم قفل بودم سرم محکم م

میرف بالا میخورد زمین حس انفجار داشتم صدام گرفته بود دیگه بخدا فک کردم حتما میمیرم التماسشون میکردم اونام فقط نگهم داشته بودن میگفتن حرف نزن مقاومت نکن فقط نفس بکش من جیغ میزدم نذارین دهنم ببنده

واي چ بد  اره بعدش بايد بموني تو درمانگاه برات چكار كردن امپول زدن؟

تا فوریت بیاد محکم نگهم داشته بودن فوریت اومد دوتا امپول اورژانسی زد برداشت برد همه رو بیرون کرده بودن من احساس میکردم همه جیغ میزنن میگفتم زیر بغلامو بگیرین ببیرین ی گوشه کسی نبینه ک صداس جیغشون نیاد ولی صدایی هم نبوده میگفتن اروم باش همه رو بیرون کردیم هیشکی نیس

بخدا مرگو دیدم ی حس انفجار فجیعی داشتم گوشام سوت میکشید فکم بدنم قفل بودم سرم محکم م میرف بالا میخو ...

اره شوک انافیلیک فکر کنم اسمشه . کسایی که به بادوم زمینی هم حساسیت دارن دچارش میشن . متاسفانه با خفگی جون رو میگیره.خداروشکر که خوبی

با منه تنهاتر از ستارخان بی سپاه 
اره شوک انافیلیک فکر کنم اسمشه . کسایی که به بادوم زمینی هم حساسیت دارن دچارش میشن . متاسفانه با خفگ ...

واقعا!

امروز يا ديروز يكي تاپيك زد بادوم زميني خورده حالش بد شده!