2777
2789
عنوان

دیروز مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 63 پست
اره اونم که امپولو زد اول سرخ بعد کبود شده بود بعد رفت کما

طفلی

خدا بیامرزش

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
طفلی خدا بیامرزش

رفتگانتون

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتي وقتي تست ميزنن و مشكلي نيست بلافاصله بعد از نزريق از درمانگاه بيرون نريد

يكي از اشناي ما تست زدن براش شانس اورد ك بلافاصله از درمانگاه نيومد بيرون 

بمحض بلند شدن و كمي راه رفتن غش ميكنه

سريع دكتر مياد و امپول ديگه بهش ميزنن و نجاتش ميدن!

هميشه ميگه اگه اون روز من چند دقيقه از درمانگاه زودتر مي اومدم بيرون مرده بودم

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

پسر من کوچیک بود مرتب میزد دکترش واسش

تا اینکه ی چند ماهی مریض نشد بعد دوباره که مریض شد دکترش گفت تست کنه

گفتم همیشه میزنه گفت نه باید تست بشه 

وقتی تست کردن یهویی تمام بدنش خارش گرفت و کهیر ریخت بیرون 

دکتر گفت دیگه هیچوقت نزن براش 

شما هم اگر هر کدوم قبلا میزدین تست کنین 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
باور کن . یه بار دیگه هم میخواستم پنی سیلین ۱۲۰۰۰۰۰۰ بزنم . گفتم تاحالا نزدم تست نمیکنی؟ گفت نه تست ...

ديووونه داري شوخي ميكني؟   

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
ديووونه داري شوخي ميكني؟    

به خدا قسم . تست نمیکنن دیگه . انگار ازشون کم میاد . بعد هم که افتادیم مردیم میگن قسمتش بود 😑 

. مثلا درس خوندن تو دانشگاه  

با منه تنهاتر از ستارخان بی سپاه 
پسر من کوچیک بود مرتب میزد دکترش واسش تا اینکه ی چند ماهی مریض نشد بعد دوباره که مریض شد دکترش گفت ...

بله، منم با وجود استفاده مدام از آنتي بيوتيك خوراكي و تزريقي تو دوران بچگي، بعد از ٧ سال كه داروي خوراكيشو مصرف كردم يكدفعه لبهام و پلكهام ورم كردو پوستم كهير زد و فهميدم كه ديگه نميتونم نه خوراكيشو استفاده كنم و نه تزريقيشو. بدن عوض ميشه.

پسر من کوچیک بود مرتب میزد دکترش واسش تا اینکه ی چند ماهی مریض نشد بعد دوباره که مریض شد دکترش گفت ...

مادربزرگ میگیم بهشون تست کن ، میگن تست نداره . 

به خدا قسم . تست نمیکنن دیگه . انگار ازشون کم میاد . بعد هم که افتادیم مردیم میگن قسمتش بود 😑  ...

واقعا ..زدن پسر مردم رو کشتن بعد نیومدن سراغش که حداقل جلو مرگشو بگیرن.کسی هم زیر بار نمیره

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
به خدا قسم . تست نمیکنن دیگه . انگار ازشون کم میاد . بعد هم که افتادیم مردیم میگن قسمتش بود 😑  ...

خب تو چرا زير بار ميري!

من باشم قبول نميكنم

ديگه ي سرماخوردگي هست خودش خوب ميشه چيزي نيست ك

مادربزرگ میگیم بهشون تست کن ، میگن تست نداره .

بیجا کردن برو جای دیگه

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
خب تو چرا زير بار ميري! من باشم قبول نميكنم ديگه ي سرماخوردگي هست خودش خوب ميشه چيزي نيست ك

عزیزم من شدید سرما میخورم ‌ . هربار مریض میشم حداقل ۴ تا امپول بهم میزنن و بازم تا ۱ ماه افتادم