2777
2789
عنوان

گوشت کوب برقی کاربرد داره یا نه؟؟

20653 بازدید | 24 پست

سلام خانوما

کی گوشت کوب برقی داره؟؟کاربرد داره،تو چه کاری؟

چه مارکی خوبه؟؟هزینه اش رو میگید

ببخشید چون مهمونی هستم چند دقیقه دیگه میام جواب میدم

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگي داره چيكارا ميكني، مثلا ما لواشك و رب و اين چيزا زياد درست ميكنيم خيلي خيلي كاربرد داره تابستون اصلا از برق در نمياد، ولي زمستونا بيشتر براي سوپ استفاده ميكنيم، مارك و قيمت نميدونم من خيلي سال پيش دبي زندگي ميكردم خريدم همونو دارم 

خوبه من نداشتم پارسال همسرم عیدی گرفت.برا حلیم خوبه .میکس کردن مواد غذایی .همه جور قیمتی دارن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

تو فامیل گفتن خوبه ما خریدیم برای جهاز ولی ۳ کارشا تابستون شد ۴۵۰

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

من باهاش غذا میکس میکردم واسه بچم جای آبمیوه گیری هم گاهی استفاده میکنم بستگی ب خودت داره 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
عزیزم ما داریم والا کاربرد داره ، مامانم بهش میگه دخترم 😂😂😂 واسه ما فلر مارکش ، چند سالم هست داره ...

منم فلر دارم. از این چند کاره ها. سبزی هم حتی باهاش خرد می کنم. خیلی خوبه. ولی مامانم دو سال پیش فلر خرید راضی نیست خودمم باهاش کار کردم دیدم انگار خیلی ضعیفه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.