من چندساله ازدواج کردم وسایلم رو پدرم ومادرم چون اون موقع مشکل مالی پیش اومده بود براشون ازهرچیزییی بهترینش روخریدن ولی باسختی فراوان الان یکی ازفامیل ها درحاله عروسیه و وسایل من نو هرروز دست میزاره رویکی از وسایلم ک فلان چیزتوبده ب من یابفروش ب من درصورتی ک من یکبارم تواین چندسال ازاون وسیله استفاده نکردم ب دلایلی ولی همه وسایلم باسختیه تهیه شده اونموقع ومن یاد زحمات پدرومادرم میفتم وعصبانی میشم ازراحت طلبی این ادم خوب کسی نیس بگه ادم الاغ تواون وسیله رونداشته باشی بهتر ازاین هست که اویزون دیگران باشی بدمیگم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اولا که به نظر من خیلی اشتباه کردی گذاشتی پدر مادرت با وجود مشکل مالی و انقدر سخت، وسایلی برات بخرن که آنقدر غیر کاربردی باشه که این چند سال حتی ازشون استفاده نکردی،
دوم اینکه ، عصبانی چرا؟! خوب بگو قصد فروششون رو ندارم