2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق بایکیه

375 بازدید | 63 پست

من چندساله ازدواج کردم وسایلم رو پدرم‌ ومادرم چون اون موقع مشکل مالی پیش اومده بود براشون ازهرچیزییی بهترینش روخریدن ولی باسختی فراوان الان یکی ازفامیل ها درحاله عروسیه و وسایل من نو هرروز دست میزاره رویکی از وسایلم ک فلان چیزتوبده ب من یابفروش ب من درصورتی ک من یکبارم تواین چندسال ازاون وسیله استفاده نکردم ب دلایلی ولی همه وسایلم باسختیه تهیه شده اونموقع ومن یاد زحمات پدرومادرم میفتم وعصبانی میشم ازراحت طلبی این ادم خوب کسی نیس بگه ادم الاغ تواون وسیله رونداشته باشی بهتر ازاین هست که اویزون دیگران باشی بدمیگم؟

من زاده پاییزم 🍁🍂🌺حاصل فصلی غم انگیزم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که به نظر من خیلی اشتباه کردی گذاشتی پدر مادرت با وجود مشکل مالی و انقدر سخت، وسایلی برات بخرن که آنقدر غیر کاربردی باشه که این چند سال حتی ازشون استفاده نکردی، 

دوم اینکه ، عصبانی چرا؟! خوب بگو قصد فروششون رو ندارم 

معلومه حق با تو هست 😐همون وسایلا الان بخوای بخری باید پنج برابر پول بدی واقعا بهش نده 

بخدا ب حدی عصابموخورده شوهرمم سریع میگ باش میزارک توکارتون میدم بت😏هرچند شده میکشمش ولی نمیدم

مفتی میخواد؟

ن ب قیمت قدیم ودراصل مفت مساله من مفتی وپولی نیست این وسایل نوهستن ومارک خوب وبرام عزیزن بخاطر سختیه اون دوران خانوادم😔😔😔