2777
2789
عنوان

هیچوقت نباید به مردا اعتماد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 135 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو قسمت ضبط صدا رفتم

یکی از همکاراش متاهله 

یکی دیگه شونم مجرده 

دوتاشونم خانومن 

بهم زنگ زده بوده انقدر شوخیای مسخره کرده بودن 

شوهرم با اسم کوچیک صداشون میکنه هی بهم میگن جان جان 

تو اخه چه دلیلی داره این رفتارا واقعا 

به دوستم گفتم گف توام تلافی کن براش بع دوستم گفتم خدا ایشالا سر جفتشونم بیاره ایشالا اما من انقدر بدبخت نیستم که به خاطر رفتار شوهرم با ی مرد غریبه دیگه شوخی کنم که زنش منو نفرین کمه 

تو بگو چرا انقدر بی معرفتن 

مگه ما چه گناهی کردیم 

چرا ما زنا انقدر تنهاییم😢😭😭😭😭

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
سلام نازی خوبی ؟ چ عجب ازین ورا😃😃😃😃

سلام خوشگل من خوووبي؟؟؟

ديگه كمتر ميام بخاطر اون كاربر ديوونه😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شوهری که دکتره خوشگله و دختر بازه و 10 15 روزی یبار میاد شهر خودتون بنظرت خائن و بی مسئولیت نمیشه 

نمیخوام سرزنشت کنم ولی کاش ب حرف پدرت گوش میدادی الانم جمع کن برو زندگیتو کن خودش میاد تکلیفتو روشن میکنه

#اللهم صل علی محمد و ال محمد
عزیزم تو این مدت خیلی تلاش کردم ولی باز میدیدم یه مدل دیگه خیانت کرده. جالبم اینجا بود میگفت تو زنمی ...

حتما می‌گفت تو رو دوست دارم ولی از اون نمیتونم بگذرم...

من اگه خار میکاشتم تو زمین اینجوری عمرم و میریختم به پاش اون الان گل داده بود....
عزیزم تو این مدت خیلی تلاش کردم ولی باز میدیدم یه مدل دیگه خیانت کرده. جالبم اینجا بود میگفت تو زنمی ...

پسر داییم همینجوریه دخترداییم بارها ازش دید میخواست جدابشه میگفت همش میگه توزنمی اونها فقط سرگرمی زنگ تفریح وهزاربهانه دخترداییم چون جایی نداشت بره شوهرش انتخاب باباش بود موند یه مدت خیلی به خودش وزندگیش رسید وتغییر اتی داد الان خیلی شوهرش بهتر شده نمیگم بساز یانه فقط ازخداکمک بخواه باهم برین مسافرت بهش توجه ومحبت کن اینجورمردارونمیپسندم رفتارشونو اما اگه قرارباشه به طلاق نصف خانما طلاق میگیرن 

.

مردی ک همچین حرکتی نشون بده یعنی قید زندگی مشترک زده اگ زبانی هم معذرت بخواد از قلب پشیمون نشده مطمعن باش شرایطش ک باش بازم تکرار میکنه ادم ظاهر یه چیز میتونه عوض کنه اما باطن و ذات نمیش تغییر داد عزیزم تو هرکاری کنی نمیتونی ذات همچین مردی عوض کنی البته تقصیر شوهرت نیس والا انقد تو جامعه خانم های بدحجاب و بدکاره زیاد شد و رفتارهایی تو خیابون انجام میدن لباس هایی باز میپوشن من ک زنم جذبشون میشم چه برسه به اقایون به نظرم خودت بزن به ندانی اصلا به روی خودت نیار چون اگ بدونه متوجه شدی دیگ خجالت نمیکش و یجور براش خیانت کردن عادی میش بازم برو مشاور

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

اتفاقا اون مردایی ک دم ب دیقه گل میخرن وخیلی رمانتیک بازی درمیارن باید بیشتر ب اونا شک کرد یا ازعذاب وجدانشون هست یامیخان دهن زنو ببندن.دیدم ک میگماااا

همونlia73 سابقم