2777
2789

سلام من ماه قبل متفورمین لتروزول و کلومفین مصرف کردم و امپول اچ سی جی هم زدم.بعد چهار روز تاخیر هفتم بهمن پریود شدم.اما پریودم مثه همیشه نبود.بیشتر لخته دیدم ولی دردی نداشتم.بعد از پنج یا شش روز دیگه هیچی ندیدم.ولی نوک سینه هام به شدت حساس، قرمز و دردناکه.حالت تهوع دارم.زیر شکمم گاهی تیر میکشه و کمر درد میشم.شک کردم شاید حامله باشم الان شش روز از پاکیم میگذره تست زدم منفی بود.کسی بوده این علائم رو داشته باشه.میترسم کیست داشته باشم یا بارداری خارج از رحمی ممنونم اگر جواب بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری خارج از رحمی رو نمیدونم ولی خارج از رحمی فک کنم تست خون مثبت میشه. از خون بده حتما ب بی بی چک اعتمادی نیس

کیستم، بسته ب نوعش کمر درد شکم درد چپ یا راست، حالت تهوع، پریودهای دردناک و اینا داره

البته علایم دیگه ای هم داره چون نوع کیست و سایزش غرق داره گاهی اوقات خون ریزیتم کم میشه ولی بعید میدونم سینه درد بیاره

بارداری خارج از رحمی رو نمیدونم ولی خارج از رحمی فک کنم تست خون مثبت میشه. از خون بده حتما ب بی بی چ ...

ممنون عزیزم.خیلی امیدوارم بودم ک باردار باشم چون اولین بار بودم دارو مصرف میکردم و مشکل خاصی ندارم.روز قبل از خونریزیم کار سنگین انجام دادم متاسفانه.