2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دخترتون وضع گفتارش الان در چه حده؟ چکارها کردین؟

تاخیر داره هنوز 

من شربت امگا ۳ دادم که البته خوب نخورد چون خیلییییییییییی بو بدی میذه خود من عق میزنم مارک گرون خارجیم برداشته بودم

گفتار درمان بردم

ولی هیچی اثر نداشته 

فکر مبکنم باید زمان بگذره

برای حرف زدن دخترم یه صلوات میفرستید؟😔اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

فکر میکنم هیچی ب اندازه مهد اثر نداشته باشه

دختر من هر موقع تو جمع بچه بود ی کلمه جدید یاد گرفت

برای حرف زدن دخترم یه صلوات میفرستید؟😔اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

من میدادم .والا امگا سه میگن واسه قلب خوبه ن حرف زدن.پسر من تاچهارسال تموم حرف نمیزد مامانم تخم کبوتر خرید واسش پخت خورد ای خدا الان گاهی میگم خفه شو انقدر حرف نزن سرم رفت.بچه نیستا😂😂😂دوازده سالشه

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
تاخیر داره هنوز  من شربت امگا ۳ دادم که البته خوب نخورد چون خیلییییییییییی بو بدی میذه خود من ...

عزیزم منم بچه ام این ماه دو ساله میشه اما هنوز صحبت نمیکنه

خیلی ذهنم درگیرشه 

البته کلمه بلده ها ولی زیاد بکار نمیبره راضی کننده نیست

من بغیر از امگا سه دو تا چیز دیگه هم میدم 

یکی قطره بی ویتال توتال 

دکترش گفت چون ویتامین بی و فولیک اسید داره مثل همون تخم کبوتر میمونه برای بچه

و یه گیاهی به اسم عاقرقرحا توی سایت از مامانها شنیدم 

این گیاه طبع گرم داره و اگر بچه از روی سردی و سستی صحبت نکنه کمکش میکنه

امیدوارم زودتر حرف بزنه واقعا بار بزرگی از دوشم برداشته میشه

گفتاردرمانگر نظرش چی بود بردی؟؟

فکر میکنم هیچی ب اندازه مهد اثر نداشته باشه دختر من هر موقع تو جمع بچه بود ی کلمه جدید یاد گرفت

منم اینو خیلی شنیدم ولی از طرفی هم مهد ساعتی پیدا نکردم سمتمون 

و هم اینکه دائما میگن زیر سه سال مهد نزارید 

موندم بخدا

من میدادم .والا امگا سه میگن واسه قلب خوبه ن حرف زدن.پسر من تاچهارسال تموم حرف نمیزد مامانم تخم کبوت ...

اگر حرف نزدن براثر عدم توجه و تمرکز باشه امگا سه با بهبود توجه و تمرکز کمک میکنه به حرف زدن وگرنه درست میگید اثر مستقیم نداره

والا من چند بار هم تخم کبوتر نیمرو کردم دادم بهش خورد اما فعلا اثر نکرده

اگر حرف نزدن براثر عدم توجه و تمرکز باشه امگا سه با بهبود توجه و تمرکز کمک میکنه به حرف زدن وگرنه در ...

اخ ب بچه من شدید اثر کرد.دیوونه شدم گاهی میکنم توروخدا ساکت باش.درباره همه چی حرف میزنه سوال میپرسه

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده