2777
2789

سلام صبحتون بخیر 

ساگرد ازدواج روزیه که آدم عقد میکنه یا روز عروسی....🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه شب عروسیمونو جشن میگیرم☺

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

والا جدیدا که تا سالگرد اولین پیتزا خوردنمون رو هم دارن جشن میگیرن ولی واسه ازدواج اصلش روز عقده!عروسی یه جشنه که میرین تو خونه خودتون

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
منکه شب عروسیمونو جشن میگیرم☺

من همیشه عقدو جشن میگیریم حالا گفتم ببینم کیه واقعا

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

ما که همون عقدمونو حساب میکنیم

چون اولا اصلا با هر دلیلی حساب کنی عقد در اصل ازدواج کردمه اوناش دیگه فرمالیتست

بعدشم خب ما دو روز بعد عقد همچیمون اکی شد🙈

عقدمونو تو حرم امام رضا بود که خیلی برامون ارزشمند بود

🧚‍♀️