2789

سلام دوستان واقعاا خانم علیزاده کارشناس مامایی هست ولی توزمینه ناباروری معجزه میکنه الان دوتا ازهمشریای خودم ک میشناسمشون بعدازبیست سال رفتن زیرنظرش باردارشدن ک دیگه هیچ امیدی نداشتن میخوام ببینم کسی دیگه رقتن زیرنظرش ک نتیجه گرفته باشه یا تعریفشو شنیده باشید؟میخوام برم زیرنظرش خواهشا کمک کنید

سلام عزیزم شما تحت نظر ماما علیزاده نتیجه گرفتین

سلام عزیزم من دوباررفتم زیرنظرش ولی چون شوهرم توداروخوردن همکاری نمیکنه دیگه نرفتم ولی تعریفش روزیادشنیدم انشاا... شما نتیجه بگیرید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم من دوباررفتم زیرنظرش ولی چون شوهرم توداروخوردن همکاری نمیکنه دیگه نرفتم ولی تعریفش روزیاد ...

من حقیقا ای وی اف کردم. دوستم رفته پیشش

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
من حقیقا ای وی اف کردم. دوستم رفته پیشش

بسلامتی گلم باردارشدیدباای وی اف؟من رفتم توسیکل ای وی اف پانکچرهم کردم الان فقط انتقالم مونده،پیش کدوم دکتربودید؟

بسلامتی گلم باردارشدیدباای وی اف؟من رفتم توسیکل ای وی اف پانکچرهم کردم الان فقط انتقالم مونده،پیش کد ...

نه عزیزم ماه ديگه انتقال 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم