به خودت میرسی عزیزم یاژنتیکی اینحوری ماشالله؟ خودمم بهم میگن جوونترازسنت هستی ولی خب این روزها خیلی ...
به خودم که می رسم کرم ها و لوازم بهداشتی و مراقبتی رو حتما استفاده می کنن ولی زیاد اهل آرایش نیستم خیلی ملایم و لایت ولی موهام رنگ طبیعیه که این خیلی تاثیر داره. پوست و موی خوبی دارم خدا رو شکر
ولی وقتی یکم چاق میشم خودم حس می کنم کاملا سنم بالا میزنه
اینوقبول دارم ولی خب واسه زن متاهل بابچه وشوهرآره واسه زن تنها یه حوردیگه میشه باخودت میگی یعنی شا ...
عزیز دلم اگه ۳۶ ساله باشی هنوز تو اوج جوانی هستی و حتما میتونی مجدد ازدواج کنی چرا که نه اقایون زیادی هستن تو رنج چهل سال که مجردن و خوب کیس مناسبشون همون خانومای ۳۶ ساله ان دیگه برات ارزوی خوشبختی میکنم
از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄
من اگه بچه نداشتم همون سال یه کیس خیلی خوب داشتم استاد دانشگاه بود و عاشقانه هم منو می پرستید ولی خب نشد به یه سری دلایل هنوزم منو چک می کنه از راه دور ولی من دیگه نمی خوامش.
بعد از اون هم مواردی بودن که به خاطر دخترم ترجیح دادم قبول نکنم، اتفاقا شرایطشون بهتر از خواستگارهای زمان مجردی بود واسه من. البته معیارهای منم خیلللللی تغییر کرده دیگه اونقدر خام نیستم که با یه نگاه و دوستت دارم دست و پام بلرزه