2777
2789
عنوان

تا چندسالگی جوون هستیم بنظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 32 پست
بنظر من تلاش برای موفقیت به سن نیست ، از هر سنی میشه زندگی رو تغییر داد و اونقدر خوشحال بود که گذر ز ...

قشنگ بودممنونم

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه داری 

نه

ده سال نذاشتم بچه بیاد

خیلی سختی کشیدم همه راهیم رفتم ازمحبت ومشاورتاقهروتهدیدو...

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

من 33 سالمه از خیلی بیست و پنج ساله ها جوانترم. گاهی توی مغازه به دخترم میگم مامان فروشنده میگه نعععع تو بچه داری؟؟؟؟

یا محل کارم مراجعه کننده جدید داشته باشم میگم فلان ساعت نیستم باید برم دنبال دخترم میگن مگه تو متاهلی؟

منم حدود چهار ساله به خاطر همین مشکل تو جدا شدم

من 33 سالمه از خیلی بیست و پنج ساله ها جوانترم. گاهی توی مغازه به دخترم میگم مامان فروشنده میگه نععع ...

به خودت میرسی عزیزم یاژنتیکی اینحوری ماشالله؟

خودمم بهم میگن جوونترازسنت هستی ولی خب این روزها خیلی داغونم

یه زن تا چهل سالگی زیبا و جوانه بعد از اون نه باید به سایر دست اورداش بنازه و به نظرم دیگه نباید زیبایی براش مهم باشه یکم خنده دارههه

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
یه زن تا چهل سالگی زیبا و جوانه بعد از اون نه باید به سایر دست اورداش بنازه و به نظرم دیگه نباید زیب ...

اینوقبول دارم

ولی خب واسه زن متاهل بابچه وشوهرآره

واسه زن تنها یه حوردیگه میشه باخودت میگی یعنی شایدبتونم دوباره ازدواج کنم یادیگه جذابیت راندارم

به خودت میرسی عزیزم یاژنتیکی اینحوری ماشالله؟ خودمم بهم میگن جوونترازسنت هستی ولی خب این روزها خیلی ...

به خودم که می رسم کرم ها و لوازم بهداشتی و مراقبتی رو حتما استفاده می کنن ولی زیاد اهل آرایش نیستم خیلی ملایم و لایت ولی موهام رنگ طبیعیه که این خیلی تاثیر داره. پوست و موی خوبی دارم خدا رو شکر

ولی وقتی یکم چاق میشم خودم حس می کنم کاملا سنم بالا میزنه

اینوقبول دارم ولی خب واسه زن متاهل بابچه وشوهرآره واسه زن تنها یه حوردیگه میشه باخودت میگی یعنی شا ...

عزیز دلم اگه ۳۶ ساله باشی  هنوز تو اوج جوانی هستی و حتما میتونی مجدد ازدواج کنی چرا که نه اقایون زیادی هستن تو رنج چهل سال که مجردن   و خوب کیس مناسبشون همون خانومای ۳۶ ساله ان دیگه    برات ارزوی خوشبختی میکنم  

از ساعت ۲۰ و ۴ دقیقه سه شنبه ۱۷ اردیبشهت شروع کردم 😄 
به خودم که می رسم کرم ها و لوازم بهداشتی و مراقبتی رو حتما استفاده می کنن ولی زیاد اهل آرایش نیستم خ ...

به فکرازدواج دیگه نیستی؟اللن خواستگارات خوبن؟همش حس میکنم بعدطلاق آدم نرمالی نمیادسراغمون

عزیز دلم اگه ۳۶ ساله باشی  هنوز تو اوج جوانی هستی و حتما میتونی مجدد ازدواج کنی چرا که نه اقایو ...

ممنون عزیزم خوشبخت باشی

دعام کن که خیلی محتاجم

به فکرازدواج دیگه نیستی؟اللن خواستگارات خوبن؟همش حس میکنم بعدطلاق آدم نرمالی نمیادسراغمون

من اگه بچه نداشتم همون سال یه کیس خیلی خوب داشتم استاد دانشگاه بود و عاشقانه هم منو می پرستید ولی خب نشد به یه سری دلایل هنوزم منو چک می کنه از راه دور ولی من دیگه نمی خوامش.

بعد از اون هم مواردی بودن که به خاطر دخترم ترجیح دادم قبول نکنم، اتفاقا شرایطشون بهتر از خواستگارهای زمان مجردی بود واسه من. البته معیارهای منم خیلللللی تغییر کرده دیگه اونقدر خام نیستم که با یه نگاه و دوستت دارم دست و پام بلرزه

من اگه بچه نداشتم همون سال یه کیس خیلی خوب داشتم استاد دانشگاه بود و عاشقانه هم منو می پرستید ولی خب ...

میفهمم چی میگی منم خیلی خام بودم

الان اصن یه آدم دیگم

ممنون ازت وقت گذاشتی

.ان شالله سایه ات بالاسردخترت باشه ویه مردخوب بیادتوی زندگیت