2777
2789
عنوان

تا چندسالگی جوون هستیم بنظرتون؟

727 بازدید | 32 پست

میدونم الان میگین دل بایدجوون باشه و...

ولی درکل بنظرتون تاکی به آدم میگن جوون؟

یه آدم درآستانه ۳۶سالگی چقدرجوونه؟چقدرآینده میتونه داشته باشه 

درآستانه جداییم وبچه هم ندارم فکرمیکنم آینده ای ندارم وروبه میانسالی ام..

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

تا ۴۲جوونیه ولی بعدش ن

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی  داره به سطح شور و نشاط و چهرت! یکی میبینی 32 سالشه مثل 50 ساله هاس! یکی 40 سالشه مثل 26 ساله هاس ولی به نظر من تا 42،3 سالگی خوب و جوونه آدم بعدش میره تو میانسالی و جاافتادگی

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
ببین به چرا جدا میخواهی بشی اخه؟بشین زندگیتو کن

شوهرمعتادوبیکار

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

برام دعاکنیدازاین وضع داغون دربیام خواهشا

بفهمم زندگی چیه😔

بنظر من تلاش برای موفقیت به سن نیست ، از هر سنی میشه زندگی رو تغییر داد و اونقدر خوشحال بود که گذر زمان و افزایش سن باعث کاهش روحیه و نا امیدی نشه ، من خودم تو این سنم از یه سری جهات ک برام مهم هم هستند از همسن های خودم عقبم اما این متن به من روحیه میده ، شاید به شما هم بده:

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه. تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن!  

به چی اعتیاد داره؟

تریاک ومتادون