2821
2789

ملوانان خلبانان 😐😐😐

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شرایط رو برای شیطونیشون فراهم کنید مثلا وسایل دکوری رو‌بردارید فضای خونه رو امن کنید اونا فقط دنبال کشف هستن اصلا بد نیست سرکوب نکنید
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

عضو شدی ک اینو بپرسی 😏

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

دختر رو بلدم چون خودم دختر دارم 

خمیر بازی . رنگ آمیزی . کارتون . کتاب داستان . اسباب بازی آشپزی و عروسک میچینم براشون غذا میپزه . 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
شرایط رو برای شیطونیشون فراهم کنید مثلا وسایل دکوری رو‌بردارید فضای خونه رو امن کنید اونا فقط دنبال ...

واقعا منظورشو نفهمیدی ؟😐😐😐😐😐منظورش چیز دیگه اس 😐تازه الانم عضو شده 😐😐😐 امروزم پنجشنبه بود😐😐😐😐 فردام جمعه اس 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

واقعا منظورشو نفهمیدی ؟😐😐😐😐😐منظورش چیز دیگه اس 😐تازه الانم عضو شده 😐😐😐 امروزم پنجشنبه بود😐 ...

عه واااا جدی منظورش چیز دیگ اس 😮😮😮استغفرالله متوجه نشدم 😁

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
عه واااا جدی منظورش چیز دیگ اس 😮😮😮استغفرالله متوجه نشدم 😁

هیشکی نفهمید فکر کنم فقط من منحرفم 😂😂😂

پ چرا نوشتی بحث ازاد 😐 

تنها یک مرد قدرتمند از عهده یک زن قوی بر می آید ، یک مرد ضعیف خواهد گفت او یک زن پرمدعاست•••          آنچه باور داشته باشید تبدیل به واقعیت دنیای شما می‌شود . باورهای قدرتمند براحساس، اعمال و دستاوردهای شما تاثیر می گذارد، اگر گرفتار باورهای غلط ، ترس ، تردید و حقارت باشید، هیچ چیز نمیتواند به شما کمک کند••• قانون زندگی قانون باورهاست•••
هیشکی نفهمید فکر کنم فقط من منحرفم 😂😂😂

نه شما تیزبینی الان دوباره خوندم دیدم حدس شما درسته  

نه شما تیزبینی الان دوباره خوندم دیدم حدس شما درسته  

خخخخ غیب شد استارتر 😃