2789
عنوان

تغییر نام خانوادگی

171 بازدید | 26 پست

کسی تجربه تغییر نام خانوادگی رو داشته؟

من از طریق سامانه سهیم ثبت کردم درخواستم و ۶ تا هم فامیلی پیشنهاد دادم به ترتیب اولویت،

بعد از ده روز از حالت ارجاع به کارشناس به حالت ارجاع به رئیس اداره تغییر کرده!

بنظرتون اگه قرار بود رد بشه به رئیس اداره ارجاع داده میشد اصلا؟روندش چجوریه کلا؟

این نیز بگذرد....

مگه سایت سهیم بازهمنم ۵ ماهه درخواست تغییر اسم دادمبرام زده ثبت شدهو هنوز هیچ تایید یا تکذیبی ندادن

آره بازه ،تغییر اسم فکر کنم سخت گیرانه تر از تغییر فامیلی باشه،اول میزنن ثبت شده مرحله بعدش ارجاع به کارشناسه،مرحله بعد ارجاع به رئیس اداره و مرحله آخر نتیجه نهایی،بنظرم شما باید حضوری بری ثبت احوال چون ۵ ماه خیلی طول کشیده دیگه

این نیز بگذرد....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آره بازه ،تغییر اسم فکر کنم سخت گیرانه تر از تغییر فامیلی باشه،اول میزنن ثبت شده مرحله بعدش ارجاع به ...

چون محل صدور شناسنامه با محلی که الان زندگی میکنم فرق داره رفتم پیشخوان دولت بهم گفتن اگر محل صدور شناسنامه برای اینجا بود تا الان تایید داده بودن ولی چون برای شهر دیگس طول کشیده

بعد گفتن برای تغییر اسم و فامیلی سایت سهیم از اسفند بسته شده

منم مهمه برام این تغییر اسم

نمیخوام تو مدارک دانشگاهم اسم قبلی م بخوره

چون محل صدور شناسنامه با محلی که الان زندگی میکنم فرق داره رفتم پیشخوان دولت بهم گفتن اگر محل صدور ش ...

من اول خرداد درخواستم رو ثبت کردم سایت باز بود که!تازه بعد ده روز از حالت ارجاع به کارشناس به حالت ارجاع به رئیس اداره تغییر کرد،نمیدونم شاید شهر تا شهر فرق داشته ولی بنظرم بازم حضوری پیگیر شو به امید اینکه هم تقاضای تغییر اسم شما هم فامیلی من قبول بشه چون منم از بچگی از فامیلیم متنفر بودم:/

این نیز بگذرد....

من اول خرداد درخواستم رو ثبت کردم سایت باز بود که!تازه بعد ده روز از حالت ارجاع به کارشناس به حالت ا ...

من طبق راهنمایی شما امروز زنگ زدم ثبت احوال شهر محل صدور شناسنامه

گفتم من از ۱۵ دی درخواست تغییر اسم دادم گفتن که اصلا توی سیستم ما نیومده بوده درخواستتون احتمالا زمانی بوده که ایکون تغییر اسم و فامیل بسته بوده🫤🫤🫤🫤🫤

بعد گفت که تاییدش کردم که به جریان بیفته درخواستتون

بعد سهیم و باز کردم دیدم از حالت ثبت شده رفته رو حالت در حال بررسی

خدا خیرت بده راهنماییم کردی

ان شاءالله تایید بشه منم از اسمم خیلی خیلی بدم میاد و حس پیر بودن بهم دست میده

چند ساله با اسمی که الان میخوام بزارم صدام میکنن ولی برای کارای بانکی و اداری و دانشگاه اسم شناسنامه ای مو میخونن خجالت میکشم

من اول خرداد درخواستم رو ثبت کردم سایت باز بود که!تازه بعد ده روز از حالت ارجاع به کارشناس به حالت ا ...

بعد به مامانم میگم این چ اسمیه برای من گذاشتید

میگه چشه قشنگه که😐🫤

کاش خیلی سال پیش عوض میکردم

من طبق راهنمایی شما امروز زنگ زدم ثبت احوال شهر محل صدور شناسنامهگفتم من از ۱۵ دی درخواست تغییر اسم ...

بعد من با ی پسره اشنا شدم

پسره از هر نظر عالییی

اخلاق و تحصیلات و اینا

بعد اسممو اسم جدیدم گفتم به امید اینکه ثبت احوال زودی تایید کنه الان ۵ ماهه من درگیر این ثبت احوال لعنتی م

از اونور به پسره میخوام بگم کارای دانشگاهمو اینا رو انجام بده روم نمیشه شماره دانشجویی بدم اسممو بفهمه 🤣😒

ی بارم میخواست برام پول بریزه گفتم کارتام گم شده بریز به کارت مامانم🫤🫤🫤😂😂

بدبختی ک یکی دوتا نیست خواهر

😂😂😂 خب راستشو بگووو

بهش گفتم اسم شناسنامه ایم چیز دیگه ایه میخوام عوض کنم بنده خدا اونم پیگیر نشد که بگه اسمت چیه و اینا

بعد اسم خودش و آبجی ش انقدر با کلاسه

از اینورم اسم من اینطور🫤😂

مامانا همینن😂😂 مامان منم میگفت قبلا ولی اخیرا میگه برو عوض کن

اگر حس بدی به اسمت داری حتما حتما حتما برو عوض کن

من ک از بچگی حس بد داشتم

نمیدونم چرا زودتر اقدام نکردم برای تغییر اسم

من طبق راهنمایی شما امروز زنگ زدم ثبت احوال شهر محل صدور شناسنامهگفتم من از ۱۵ دی درخواست تغییر اسم ...

خواهش میکنم عزیزم خوشحالم که کارت داره پیش میره امیدوارم با درخواستت موافقت شه

این نیز بگذرد....