2777
2789
عنوان

علاج فوری عفونت شدید واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه ایشون همش واسه مادرشون سوال دارن ! مادرم عفونت کرده مادرم درد آنزیو داره

😅 😅 

خوب شاید برای خودش هست.روش نمیشه بگه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
اصلا امکان نداره شدیدترین عفونتم باشه از زیر اون همه لباس چنان بویی بده که شما دقیق متوجه بشین این ب ...

نه بو میده

من یه همکاری داشتم بشدت عفونت داشت و بو میداد

از کنارم رد میشد جالم بد میشد

البته همکارم نبود پرسنل اونجا بود افتضاح بود

🧚‍♀️
یعنی نپرسم؟

شما پماد کلیندامایسین بگیرید.خیلی خوبه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
نه بو میده من یه همکاری داشتم بشدت عفونت داشت و بو میداد از کنارم رد میشد جالم بد میشد البته همکا ...

واقعا.....چه میدونم ....یعنی بوش اینقدر زیاده کسی کنارت باشه حس میکنه....

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
جالبه ایشون همش واسه مادرشون سوال دارن ! مادرم عفونت کرده مادرم درد آنزیو داره

اگه شمابفکر مادرت نیستی و احساس نداری ،من مثل شما بی عاطفه نیستم،مادرم زندگیمه ،پس نی نی سایت رو گذاشتن براچی ،من باید سوالمو ازکی بپسرم