2777
2789
عنوان

علاج فوری عفونت شدید واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 46 پست

کاربر آقا هستی؟

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه یهویی عفونت کرد

اگه از قبل داشت چیزی نمیگفت ،دوهفته بود خونه خودم بود تا از پیشم رفت نیم ساعت بعدش یه بوی بدی افتاد تو ماشین، خواهرم عسل و زاج بهش تزریق کرد، یکم بوش کمتر شد

پماد واژینال کلیندامایسین.تو سه شب استفاده بشه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

اصلا امکان نداره شدیدترین عفونتم باشه از زیر اون همه لباس چنان بویی بده که شما دقیق متوجه بشین این بو ازکجاس و کل ماشینو بگیره و پنجره هارو بزا ین باز کی تو ماشینه حالا بجز خودتو مامانت

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

ببینید یه قرص گیاهی هست با اسم ماریانا

گیاهیه عطاری دارن دونه ای 2 3 تومنه

باید واژینال مصرف شه دو روز  تمام عفونت رو دفع میکنه.

من زنعموم همین مشکلو داشت هرکاری کرد درست نشد فقط اینو گذاشت خوب خوب شد

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون

الهی دلن واسه مادرتون سوخت .شرمنده اش نکنین .لباس زیر یک بار مصرف از داروخونه بگیرین با نوار بهداشتیهای نازک زود زود عوضش کنه برا قرص هم تا معاینه نشه که معلوم نمیشه از یه دکتری مامایی بپرسن شرح حال و مشخصات بدین قرص بگیرین 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌

سیر بزاره اونجاش واسه عفونت خوبه 

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘