2777
2789

سلام بچه ها . با دختری دوستم که شاید این رفاقت ما حدود 14 یا 15 سال میشه که ادامه داشت. بارها و بارها دیده بودم که وقتی کسی ازدواج میکرد این بنده خدا بشدت برآشفته میشد و این سوال رو میپرسید که این دخترها این پسرای مناسب رو از کجا پیدا میکنن.... گذشت تا اینکه من یه خاستگار خوب پیدا کردم اولش نمیخواستم ازدواج کنم وقتی با دوستم صحبت کردم گفت نه حتما ببین طرف رو بعد تصمیم بگیر. این کارو کردم و ازدواج کردیم یه چند ماه بعد ازدواجم دوستم کلا به یه بهانه کذایی دعوا کرد و کلی حرف بهم زد و قطع رابطه. الان بعد سه سال با بچه و شوهرم مارو دید و روش برگردوند. .. خیلی ازش ناراحت شدم اخه ما خیلی باهم نون نمک خورده بودیم .بعدش من کاری نکردم خودش بهانه گرفت و دعوا کرد و رفت . شوهرم میگه حسادت کرده بهت منم میدونم چون قبلا خیلی ازش دیده بودم ک به ازدواج بقیه حسادت میکرد . کلا خیلی دلم گرفت . چرا آخه . ارزش دوستی پس چی میشه؟😧😧

💑

دوست فابریک منم وقتی ازدواح کرد کلا منو کنار گذاشت درحدی که حتی جواب زنگمم نمیداد،چرا؟؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا كن اونم خوشبخت بشع 

منم شنيدم ك دوست صميمى دبيرستانم ب اون يكى دوستمون گفته ارزومه يبار اسرين بياد بگه با شوهرم مشكل دارم يا بگه داداشش با زن داداشش مشكل دارن چرا همش شاذن؟

بخدا منم با شوهرم دعوا كردم ولى مث اون لو نميداذم ميريختم تو خودم ك نخام شخصيت شوهرمو جلو بقيه خورد كنم 

اما وقتى اين حرفو فهميدم فقط بلاك و قط رابطع دقيقا الان ي ساله😢

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

استارتر بعد اون دعوا کاش یکم تلاش میکردی رابطتون درست شه،دوستای قدیمی تکرار نمیشن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

دوست فابریک منم وقتی ازدواح کرد کلا منو کنار گذاشت درحدی که حتی جواب زنگمم نمیداد،چرا؟؟

نمیدونم واقعا .من که هرگز چنین کاری با دوستام نکردم . ولی این مورد ک دیدم خیلی برام غیر قابل هضم بودش. 

💑
دعا كن اونم خوشبخت بشع  منم شنيدم ك دوست صميمى دبيرستانم ب اون يكى دوستمون گفته ارزومه يبار اس ...

اره کار خوبی کردی منم چندبار وسوسه شدم بهش پیام بدم حالش رو بپرسم اما جلو خودم گرفتم . ترسیدم بیشتر اذیتش کنم . بحرحال دختر وقتی سن شون بالا میره و ازدواج نمیکنن خیلی حساس میشن

💑
استارتر بعد اون دعوا کاش یکم تلاش میکردی رابطتون درست شه،دوستای قدیمی تکرار نمیشن

از رفتارش اینقدر بدم اومده بود که نخواسته تا مدتی به روش بیارم گداشتم یبار ک تو خیابون اتفاقی دیدم مث قبل باهاش سلام علیک کنم ک منو دید و روش رو برگردوند

💑
از رفتارش اینقدر بدم اومده بود که نخواسته تا مدتی به روش بیارم گداشتم یبار ک تو خیابون اتفاقی دیدم م ...

نمیدونم والا،از من به تو نصیحت ،هیچوقت حساب عاطفی رویه دوست باز نکن،درحد معمول با همه خوب باش،که خودت صدمه نبینی،اینی که شما گفتین چند بار از دوستای صمیمیم ضربه خوردم

نمیدونم والا،از من به تو نصیحت ،هیچوقت حساب عاطفی رویه دوست باز نکن،درحد معمول با همه خوب باش،که خود ...

درسته بقول شما حساب عاطفی که نه ولی خوب آدم دوست داره رفیقای و میبینه یه خوش بش کنه روحی اش عوض شه نه اینک ببینند و چشم قره برن برات به جرم اینکه تو شوهر کردی اون نکرده

💑