2777
2789
عنوان

ازدواج اجباری😢

347 بازدید | 18 پست

بعد از فوت پدرم مادرم هم باهام سرد شده..اون روز هم به طور اتفاقی شنیدم ک مادر بزرگم ب پدربزرگم میگفت این دختررو شوهر بدیم بره تا زینب (مامانم)هم راحت شه ..زینب سنی نداره و اینا..اولش گفتم دلشون نمیاد ی چند روزی گذشت 😔تا اینکه خود پدر بزرگم دیروز مستقیما بهم گفت تو نمیخواد درس بخونی برو شوهر برات خواستگار اومده منم گفتم اون موقع ک میخواستم با عشقم ازواج کنم کلی فحش و بد بیرا بهم گفتین میگفتین سنت کمه حالا بعد مرگ بابام همه چی تغییر کرد?😢😢منم گفتم نه مایل ب ازدواج نیستم اما شروع کرد هرچی بد و بیرا بود بهم گفت و تهدیدم کرد ک اگه با اونی ک میخوان ازدواج نکنم از خونه پرتم میکنن بیرون ..بخدا نمی دونم چکار کنم ایشاالله خدا جوابشونا بده اشغالارو😭😭

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه مال پدرته یا پدربزرگت؟

اگه خونه از پدرت باشه که کاری نمی تونن بکن

اگه نباشه تنها راهت اینه که رضایت اونا رو جلب کنی که فعلا صبر کنن

دل داده ام بر باد * بر هر چه بادا باد...
خونه مال پدرته یا پدربزرگت؟ اگه خونه از پدرت باشه که کاری نمی تونن بکن اگه نباشه تنها راهت اینه که ...

مال پدر بزرگمه😔

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
چی بگم والا....سعی کن ازیکی کمک بگیری تا قانعشون کنه...عمه عمو دایی کسی را نداری

ن هیچ کسی پشتیبانم نیست

سلام عزیزم

خدا پدرتون رو رحمت کنه.

ببین اگه شخصی که معرفی کردن آدم خوبیه چرا لجبازی میکنی.مگه اینکه واقعا مناسب نباشه که در اون صورت هیچکس نمیتونه با اجبار کسی به عقد دیگری دربیاره بنابراین عاقلانه رفتار کن به مشاور مراجعه کن تابهت راهکار درست و حسابی بده.اگه واقعا مادرت حمایتت نمیکنه وممکنه مجبورت کنن از خونه بری بدون که راه سختی پیش رو داری بخصوص اگه اوضاع مالی مساعدی نداشته باشی وهمینطور شاغل نباشی.به هر حال متاسفانه تنهایی زندگی کردن بخصوص برای خانم واقعا سخته.

سعی کن خیلی احساسی تصمیم نگیری

من اینارو کلی گفتم چون نمیدونم چندسالته وضعیت مالی تون چطوره؟مادرت چرا حمایت نمیکنه؟

ان شاءالله که بهترین اتفاق براتون بیفته وعاقبت بخیر بشین 🌹🌹🌹

سلام عزیزم خدا پدرتون رو رحمت کنه. ببین اگه شخصی که معرفی کردن آدم خوبیه چرا لجبازی میکنی.مگه اینک ...

مرسی عزیزم نه مادرم هم تابع اوناست خودم مقداری درامد دارم ولی کافی نیست...خب من دوست دارم ادامه تحصیل بدم ...پسره رو میشناسم پسر خوبیه ولی من ن اصلا دوستش دارم نه هم میخوام ترک تحصیل کنم😔