2777
2789
چهار سال الان عکسو میزارم 

چرا با تو زندگی میکنه؟

مگه خودت متاهل نیستی؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر اگه نخوابم خودم میرم تو پربازدید ها😂

میمیرم تو قبرستون جزئ پربازدیدها میشم😂

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
استارتر اگه نخوابم خودم میرم تو پربازدید ها😂 میمیرم تو قبرستون جزئ پربازدیدها میشم😂

آخه میخوام ملتو سر کار بزارم بخندم بین ما فقط تا صفحه چهار شعر گفتیم بعدش حرف زدیم ملتم بیاین تو تاپیک بمونن سر کار چقدر من خبیثم   

اخی عزیزم خدا نگه داره داداشتو😍

حالا چرا شب خونه شماس؟ یا تو شب اونجایی؟

@angelaa   کجا رفتی یه خداحافظی میکردی😠

عه رفتم پربازدیدا عکس لباسا رو نگاه کردم 😆

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
آخه میخوام ملتو سر کار بزارم بخندم بین ما فقط تا صفحه چهار شعر گفتیم بعدش حرف زدیم ملتم بیاین تو تاپ ...

چرا اینقدر خبیثی آخه😂

اگه رفتیم تو پربازدید ها من از همینجا اعلام میکنم که من بی تقصیرم نقشه شوم از استارتر بود😂