2777
2789
گذاشتم.لبامو دوست دارم بزرگه

اون عکسه ک هیچی توش معلوم نبود کلیک کردم روش شد اندازه ارزن انقد کوچیک شد 😞😒😒😒😒

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون عکسه ک هیچی توش معلوم نبود کلیک کردم روش شد اندازه ارزن انقد کوچیک شد 😞😒😒😒😒

😂

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
اون که واضح بود که.رو چی کلیک کردی

واااا عکس لبات هیچیش معلوم نبود خوووو😭😭😭😭😭

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
قشنگ نیستم دیگه.چشمای شما قشنگه به نظرم

میگم قشنگی دیگه بگو چشم همین الان گفتم حرف خودت ۷۰ برابر دیگران تو ذهنت تاثیر میزاره😠

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
آفرین همین خوبه. آخه تابحال گفتی من هم کردم هم ترک اما قشنگ نیستم

نمیدونم شاید مشکل دارم.همه میگن برو روانشناس.میگن ما آرزومون بود شکل تو بودیم تو ناشکری میکنی ولی باور کنید دست خودم نیست.همش فکر میکنم زشتم.وقتی تو یه محیطی میرم همه نگام میکنن اطرافیانم میگن چون خوشگلی ولی خودم فکر میکنم چون زشتم

هرچه دلم خواست نه آن میشود     هرچه خداخواست همان میشود

نمه نمه داریم میبریمش تو پر بازدیدا 😆😀

نمیدونم شاید مشکل دارم.همه میگن برو روانشناس.میگن ما آرزومون بود شکل تو بودیم تو ناشکری میکنی ولی با ...

اعتماد به نفس نداری دیگه.

تو اینترنت بزن کتاب برای بالا بردن اعتماد به نفس. یا دانلود کن بخون یا بخر بخون

نمه نمه داریم میبریمش تو پر بازدیدا 😆😀

خودشم اصلا نیست حظور نداره😂

اعتماد به نفس نداری دیگه. تو اینترنت بزن کتاب برای بالا بردن اعتماد به نفس. یا دانلود کن بخون یا بخ ...

البته اعتماد به نفسم بالاست تو همه مسائل به جز قیافه😂😂

هرچه دلم خواست نه آن میشود     هرچه خداخواست همان میشود