2777
2789
من هم ترکم و هم کرد ولی خوشمل نیستم

ربطی به ترک و کرد بودن نداره. تو زشتی چون اعتماد به نفس نداری دختر بد😠

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
چشات زشته😊 چون خودت میگی زشته دوست نداریش پس زشته دیگه😊 زیبایی یعنی اینکه خودتو دوست داشته باشی😊

خودم هم دوست ندارم😯

هرچه دلم خواست نه آن میشود     هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من اصلا خوشم نمیاد از دعواهای قومیتی ولی ی خانومی توی یه تاپیکی برگشت ب یکی از همشهریای من گفت ما ...

خخخ نه دیگه حرف اون خیلی بد بود

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

فاطانه چه بی سلیقه ای چشم و ابرو ب این ماهی 😬😬😬😬

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
برای چی دختر بد🤔🤔

حالا لبات 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
خودم هم دوست ندارم😯

باید خودت رو قیافه خودت رو دوست داشته باشی. باید اعتماد به نفس داشته باشی. وگرنه اگه ۷۰ نفر بگن خوشگلی و فقط خودت یک بار بگی زشت هستی تاثیر اونا از بین میره.

میدونی روان شناسا تحقیق کردن دیدن اگه آدم یکبار به خودش یه حرفی رو بزنه، باید ۷۰ نفر یا ۷۰ دفعه بهش مخالف اون حرف رو بزنی تا تاثیرش از بین بره. یعنی حرف خودت فکر خودت و تصور خودت ۷۰ برابر حرف دیگران رو شخصیتت تاثیر میزاره

خداییش این چه عکسیه هیچیش معلوم نی انگار مال دهه بیسته 😐😐😐😕😕😕

برای چی دختر بد🤔🤔

چون فکر میکنی قشنگ نیستی دارم دعوات میکنم😠

ایول به خانم روانشاس

خوب در رفتیا من عکستو ندیدم 😬😬😠😠😤😤

ایول به خانم روانشاس

رهاجان خسته نباشی کجا بودی؟😁

عکس از چشم و ابرو جدا بزار و لب جدا ما همه گذاشتیم تو نبودی

گذاشتم.لبامو دوست دارم بزرگه

آفرین همین خوبه.

آخه تابحال گفتی من هم کردم هم ترک اما قشنگ نیستم