2777
2789

من الان جلسه ششم هستم شنا دوچرخه رو بلدم سر خوردنم بلدم ولی هر کاری میکنم چرخش تو آب و یاد نمیگیرم چیکار کنم ؟؟؟کسی میتونه راهنمایی کنه سر که میخورم کرال سینه میرم بعد میخوام بچرخم نمیتونم 

من 

بردنم تو عمیق  دوبار داشتم غرق میشدم  ترک گفتم شنارو

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

من کرال سینه و کرال پشت و دوچرخه و قورباغه رو بلدم....پروانه رو دوره ش رو نرفتم....البته کرال سینه م قوی نیست...و نفس خیلی کم‌میارم کلا...حدود ۷سال پیش کلاس رفتم..

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخ من از آدمها یاد نگرفتم اینقدر بی استعداد بودم! هر چی رفتم فایده نداشت 

بالاخره از سگ یاد گرفتم! سگ رو موقع شنا تماشا کردم پاهامو عین اون حرکت دادم تونستم رو آب بمونم و برم جلو الانم فقط شنای سگی بلدم

😅😅😅

بچها من تاحالا نرفتم استخر😐ازهفته ابنده میخوام برم خدابخوادفقط مایو دارم چیا لازم دارم.؟؟

و اینکه چجوری هس اونجا کسی هست ک بتونم یادبگیرم یانه..

ممنونم کسایی ک میدونید راهنماییم کنید چون دفعه اولمه😘😚😙

من کرال سینه و کرال پشت و دوچرخه و قورباغه رو بلدم....پروانه رو دوره ش رو نرفتم....البته کرال سینه م ...

اره دیگه منم تو کرال سینه این جلسه گفت هر جا کم اوردین بچرخین که من نمیتونم 

خخخخخ چرا غرق میشدی مگه مربی نبود ؟؟؟یا تخته شنا و کمکی نبسته بودی ؟

دوتا بارکنک داد به دستم وصل کنم 😂😂😂😂 بازم غرق میشدم   دیدم استعداد ندارم  میرفتم نیمع عمیق میچسبیدم به میله ها بازی میکردم

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 

خخخخ منم چندجلسه رفتم یاد گرفتم ولی حیلی میترسیدم برم تو اب عمیق مربی هم همش منو صدا میزد میبرد قسمت عمیق دیگه هیچ وقت بعد اتمام کلاس شنا استخر نرفتم خواهرشوهرم مجبورم کرد باهاش برم کلاس شنا من از شنا متنفرم میترسم😑😑

من شنا ام خوبه دوچرخه كرال و غورباقه و پروانه و موج و برگشت رو بلدم فقط پا قيچي و سالتور رو مونده دارم براي مربي گري ميرم همه اينها رو هم تو دو ماه ياد گرفتم

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
خخخ من از آدمها یاد نگرفتم اینقدر بی استعداد بودم! هر چی رفتم فایده نداشت  بالاخره از سگ یاد گ ...

😂😂😂😂😂😂

بچها من تاحالا نرفتم استخر😐ازهفته ابنده میخوام برم خدابخوادفقط مایو دارم چیا لازم دارم.؟؟ و اینکه ...

کلاه شنا حتما ببر. حوله. کیسه برای برگشتن که حوله خیس و مایو رو بذاری توش‌.