من الان جلسه ششم هستم شنا دوچرخه رو بلدم سر خوردنم بلدم ولی هر کاری میکنم چرخش تو آب و یاد نمیگیرم چیکار کنم ؟؟؟کسی میتونه راهنمایی کنه سر که میخورم کرال سینه میرم بعد میخوام بچرخم نمیتونم
من کرال سینه و کرال پشت و دوچرخه و قورباغه رو بلدم....پروانه رو دوره ش رو نرفتم....البته کرال سینه م قوی نیست...و نفس خیلی کممیارم کلا...حدود ۷سال پیش کلاس رفتم..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خخخخ منم چندجلسه رفتم یاد گرفتم ولی حیلی میترسیدم برم تو اب عمیق مربی هم همش منو صدا میزد میبرد قسمت عمیق دیگه هیچ وقت بعد اتمام کلاس شنا استخر نرفتم خواهرشوهرم مجبورم کرد باهاش برم کلاس شنا من از شنا متنفرم میترسم😑😑
من شنا ام خوبه دوچرخه كرال و غورباقه و پروانه و موج و برگشت رو بلدم فقط پا قيچي و سالتور رو مونده دارم براي مربي گري ميرم همه اينها رو هم تو دو ماه ياد گرفتم
زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلمهای ندیده