2777
2789

من هستم

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز با نیت و امید ابتدا ۷۰ بار استغفرالله بعد ۱۰ بار سبحان الله ، بعد ۹ بار استغفرالله، بعد ۱ مرتبه استغفرالله و بعد آیه های ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ سوره نوح رو میخونیم. کلا ۵ دقیقه طول میکشه.

دختر کوه نمک...دختر عزیزه...چشماشو میبنده...میخنده ریزه ریزه

منم هستم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

منم هستم

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

فَقُلْتُ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ إِنَّهُ كَانَ غَفَّارًا پس [به آنان‌] گفتم: از پروردگارتان آمرزش بخواهید كه او همواره بسیار آمرزنده است. (۱۰) نوح - 10 قرآن مبین

يُرْسِلِ السَّمَآءَ عَلَيْكُمْ مِدْرَارًا تا بر شما از آسمان باران پی در پی و با بركت فرستد، (۱۱) نوح - 11 قرآن مبین

وَيُمْدِدْكُمْ بِأَمْوَالٍ وَبَنِينَ وَيَجْعَلْ لَكُمْ جَنَّاتٍ وَيَجْعَلْ لَكُمْ أَنْهَارًا و شما را با اموال و فرزندان یاری كند، و برایتان باغ‌ها و نهرها پدید كند، (۱۲) نوح - 12 قرآن مبین

اسامی:

۱.دلارام جووون

۲.mahla_1376

۳.اردیبهشت۷۶۷۴

۴.anahidd

۵.شمدون

۶.پرپریان

۷.as69

۸.asemanasemann

۹.meysa72