2821
2789
عنوان

هیییییی چی بخرم براش اخه

187 بازدید | 31 پست

یک هفتس ذهنم مشغوله تولد بهترین وصمیمی ترین دوستمه سلیقه وعلاقه خاصی نداره اما از هنر خوشش میاد چی بخرم براش؟برای یک دختر18-17ساله

لطفا راهنماییم کنیید میخوام خاص وشیک باشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چه خوش سلیقه هم هست

کارای هنری دستی کوچیک کوچیکش ۳۰۰ ۴۰۰ برات اب میخوره

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

استارتر اسمتو دیدم همه غما ریخت رو دلم

بعد از تعطیلات امتحانشو دارم😭

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
پزشکی میخونی؟

متاسفانه😕

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
وای خوشبحالت این هدفمه ومت تازه کنکورمیدم عاشقشم

برو دندون یا دارو

اشتباه ما رو نکن

موفق باشی🌹

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز