2777
2789
عنوان

وام بانکی و کاربر بانک

79 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من یه مدته دنبال یه وام بانکیم که مبلغشم خیلی زیاده و کاربر بانک همش منو سر می دووند تا اینکه یه روز بهم زنگ زد و گفت اگه کمکت کنم و کارتو واست انجام بدم چی به من می رسه منم زود فهمیدم منظورش رو و گفتم چطور مگه و پیشنهاد داد تا برم باهاش بیرون که من قبول نکردم و دقیقا تو حرفاش گفت قصد اذیت کردنتو ندارم منم بهش گفتم اگه از لحاظ مالی باشه و چیزی بخواین من مشکلی ندارم و میتونم  شیرینی تون رو بدم و اون برگشت گفت نه از نظر مالی نه و منظورش بد به نظرم بود و اینکه اون تو صحبتاش تلفنی بهم گفت که از خانومش جدا شده و داشت صحبت میکرد من بهش گفتم ببخشید من روانشناس نیستم و اینکه یه برخورد جدی باهاش کردم و بهش گفتم اگه قرار باشه 1000 دفعه بیام و برم تو بانک میام ولی این درخواست شما رو نمی تونم از عهده ش بر بیام و هنوز دارم میرم و میام واسه کارم و هر دفعه می بینمش و کلی خجالت می کشم و اینکه قلبم تندتند میزنه و هر دفعه میام خونه بهش فکر می کنم همش پیش خودم صلوات میفرستم و تا از ذهنم دور بشه نمی دونم چرا ........... و اینکه امروز میخاستم بهش اس بزنم اون روز با اون پیشنهادتون شاید من می تونستم یه کار بهتر براتون انجام بدم و شاید اگه تمایل داشتین می تونستم به بچه هاتون زبان روسی اموزش بدم یا اینکه پیانو..... ولی نزدم این اس رو بدم بهشون به نظر شما؟ و اینم می دونم این اقا رفته از من تو محله بابام اینا تحقیق کرده و خیلی چیزا پرسیده و اینکه اون روز که من تلفنی باهاش صحبت کردم بهش گفتم من صداتون رو ضبط کردم و میرم حراست بانک و می دم که گوش کنن فایل صداتون رو . اینم بگم چندبار که میرفتم بانک از دربانک می اومد بیرون تا کار من انجام بشه و برم بعد دوباره برمی گشت سر کارش و لی تازگیا وایمیسه و کارمو انجام میده و خیلی همه چیز عادیه بنظرتون چون بهش گفتم فایل صداتو دارم می ترسه بهم زنگ بزنه یا کلا بیخیال ماجرا شده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یکبار جوابشو دادی

چرا فکر میکنید باید چیز اضافه تری بکید

اینو بارها و بارها از خانما شنیدم که زنگ بزنم اینو بگم اس ام اس بدم اونو بگم

اگر واقعا واقعا نمیخوایید ادامه دار باشه هیچ دلیلی نیست که شما شروع کننده هر حرفی حتی اگه مهم و حیاتی باشه باشیید

دختر مگر دیوانه شدی...داره با آبرو ت بازی میشه...میدونه تمام بانکها مجهز به دوربین هستن..سعی کن بهش محل نذاری و سنگین برخورد کنی یه جور که ازش خوشت نمیاد

بعدشم اگر شما منظوری نداری دیگه اس دادن و زنگ و....معنی نداره

میخام بهش بفهمونم که من نه کار زشت بلدم و نه اینکه بی ناموسم و میخام خار بشه و خفت بکشه 

فکر میکنی با شروع حرف بهش ثابت میشه

یا با بی اعتنایی و جواب ندادن

شروع کنی حرف بزنی اون یه چیزی بگه تو ادامه بدی اون ادامه بده

بعدش یا داد و بیداد یا گریه زاری

که بازم بخواد از دلت در بیاره و و و و 

از نظر من ادامه دادن یعنی چراغ سبز

یعنی من پایه ام ولی اصرار کن